Minicamping Barbizon in Baarlo
Boerencamping in de provincie Limburg

Minicamping Barbizon in Baarlo, een boerencamping in de provincie Limburg, is gelegen in dit typische limburgse maasdorp met zijn gezellig centrum. De camping is ongeveer 2 kilometer van het centrum gelegen. Er zijn 20 ruime afgebakende standplaatsen van ieder ongeveer 100 m2, voorzien van een electrische aansluiting van 6 A. Natuurlijk heeft minicamping Barbizon in Baarlo, een boerencamping in de provincie Limburg, ook een draadloos internet beschikbaar.

mINICAMPING bARBIZON IN bAARLO, BOERENCAMPING IN lIMBURG


Het bij minicamping Barbizon gelegen dorp Baarlo heeft een subtropisch zwembad met (in de zomer) een buitenbad en ligweide. Tevens is minicamping Barbizon een prima startpunt om mooie fiets- en/of wandeltochten te maken. Er zijn diverse routes te vinden. In de nabije omgeving zijn de Maasplassen, ideaal voor de watersportliefhebber. In de schoolvakanties zijn er nog meer activiteiten te beleven.

Boerencamping Barbizon in Baarlo, Limburg

Jan en Marga Mooren zijn de trotse eigenaren van minicamping Barbizon in Baarlo. De camping is gelegen aan de rand van het bos en beschikt over uitstekende sanitaire voorzieningen. Ook is er een keukentje. U kunt gratis gebruik maken van de koelkast, de centrifuge en de magnetron. Mocht u niet willen kamperen dan staat er een vakantiehuisje tot uw beschikking.

Wilt u meer weten over deze boerencamping in de provincie Limburg?
Bezoek dan eens de website van minicamping Barbizon in Baarlo.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina