Minicamping Ambiance de Vacances in La Verrerie
Boerencamping in (midden) Frankrijk

 

LET OP: MINICAMPING AMBIANCE DE VACANSES IS PAS GEOPEND VANAF HET SEIZOEN 2015

 

Edmond en Mirjam Kreuk van Minicamping Ambiance de Vacances in La Verrerie, een boerencamping heten u graag van harte welkom op hun mini-camping in Midden-Frankrijk. Naast gastenkamers en vakantiehuizen hebben zij op het terrein maximaal 6 ruime plaatsen voor tent, caravan of camper. De gasten komen voor de rust, ruimte, relaxen en recreatie. De accommodaties zijn goed, wel uitgebreid maar zonder te veel luxe en daardoor zeer betaalbaar. Er bestaat zelfs de mogelijkheid voor een ontbijt/broodjes service of het verstrekken van lunchpakketten. Dus wilt u ook zo'n vakantie ervaren? Kom dan ook eens op minicamping Ambiance de Vacances in La Verrerie, een boerencamping in (midden) Frankrijk.

Ambiance de Vacances in Frankrijk

 

De sanitaire voorzieningen van minicamping Ambiance de Vacances in La Verrerie zijn ondergebracht in één van de bijgebouwen. Er zijn twee ruime douches, toiletten, wastafels en natuurlijk een afwasplek. In de zomer kunt u ook genieten van het zwembad op de camping. Verder kunt u gebruik maken van alle faciliteiten in het woonhuis (bibliotheek, recreatieruimte met spelcomputer, pooltafel, dartbord, etc.). De mini-camping ligt in La Verrerie, een buurtschap vlak bij Saint-Nicolas-des-Biefs. Vlak bij het Plateau de la Verrerie, een heidevlakte met eindeloos veel wandelmogelijkheden. Er zijn diverse routes voor u beschikbaar. Ook de wielrenners en atb-rijders komen hier aan hun trekken. Voor elk niveau is er wel een route en Edmond en Mirjam bieden de mogelijkheid om onder begeleiding meerdere (dag)tochten te maken.

minicamping Ambiance de Vacances in FRankrijk

 

Saint-Nicolas-des-Biefs is één van de hoogst gelegen dorpjes in de Allier, een departement van de regio Auvergne. De streek staat bekend onder de naam Montagne Bourbonnaise. Het is een voorloper van het Centraal Massief. De heuvels, dalen, bossen en open vlakten staan garant voor prachtige vergezichten over de omgeving. Het platteland is nog ongerept en er is relatief weinig autoverkeer. Er zijn vele activiteiten te beleven, zoals diverse weekmarkten, brocantes, rommelmarkten); stedentrips (Vichy, Roanne, Clermont-Ferrand, etc.); stadswandelingen; handboogschieten; petanque; wandelen; fietsen; paardrijden; rotsklimmen; zwemmen; vissen; golfen; etc. Voor iedereen is er dus wel vertier indien u verblijft op minicamping Ambiance de Vacances in La Verrerie.

Wilt u meer weten over deze boerencamping in (midden) Frankrijk?
Bezoek dan HIER de website van minicamping Ambiance de Vacances in La Verreri
e

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina