Minicamping Aldörrum in Aarle-Rixtel
Boerderijcamping in de provincie Noord-Brabant

Gerda Hendriks en Carl Driessen zijn de eigenaren van minicamping Aldorrum in Aarle-Rixtel, een boerderijcamping in de provincie Noord-Brabant. De camping is modern en compleet ingericht, waarbij rekening is gehouden met het milieu en, zoals het bij boerencamping betaamt, de natuur. Dus als u zich ook in dit beleid kunt vinden dan heeft u een mooie vakantie op minicamping Aldörrum in Aarle-Rixtel, een boerderijcamping in de provincie Noord-Brabant.

boerderijcamping Aldörrum in Aarle-Rixtel

 

Minicamping Aldörrum in Aarle-Rixtel is gelegen in het buitengebied van het dorp en in de buurt van de grotere steden Eindhoven en Helmond. De rustige camping heeft maximaal 30 ruime kampeerplaatsen die gesitueerd zijn in een boomgaard. Aan de veilgheid is ook gedacht want de camping is auto-vrij. De voorzieningen zijn zoals het hoort, in voldoende mate aanwezig en modern. Ook aan de mindervalide mens is gedacht.

boerderijcamping Aldörrum in Noord-Brabant

 

Ook om u heerlijk te kunnen ontspannen bent u op minicamping Aldörrum in Aarle-Rixtel op de juiste plaats. Door de ligging is dit een uitstekende uitvalsbasis voor het maken van fiets- en/of wandeltochten. Maar ook een bezoekje aan de nabij gelegen steden Eindhoven en Helmond, maar ook Nijmegen is zonder meer de moeite waard. U zult merken dat de tijd om alles te zien gewoon tekort is. Maar kom dan het volgend jaar gewoon weer terug!

Wilt u meer weten over deze boerderijcamping in de provincie Noord-Brabant?
Bezoek dan eens de website van minicamping Aldorrum in Aarle-Rixtel

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina