Minicamping A-Hoeve in Luddeweer
Boerderijcamping in de provincie Groningen

Minicamping A-Hoeve in Luddeweer, een boerderijcamping in de provincie Groningen is gelegen in een hele landelijke, boeren omgeving, slechts enkele kilometers ten oosten van de stad Groningen. Op het land worden vele soorten verbouwd hetgeen een wisselend uitzicht biedt. De camping is gesitueerd achter een echte Oldambsterboerderij, waar u veel privacy zult hebben. De eigenaren van de camping streven ernaar om een energieneutrale camping te creeren, hetgeen met Minicamping A-Hoeve in Luddeweer, een boerderijcamping in de provincie Groningen goed is gelukt.

minicamping A-Hoeve in Luddeweer Groningen

Het uitzicht dat u aantreft op minicamping A-Hoeve in Luddeweer is erg bijzonder. U verblijft op ruime plaatsen, die allemaal voorzien zijn van een stroomaansluiting (duurzame energie). De sanitaire voorzieningen zijn erg netjes en van alle gemakken voorzien. Het afvalwater wordt, na natuurlijke bewerking, gebruikt als spoelwater voor de toiletten. Voor de kinderen zijn er goede speelvoorzieningen, waardoor u niet altijd met hen bezig hoeft te zijn.

boerencamping A Hoeve in Luddeweer, minicamping in Groningen

Vanaf minicamping A-Hoeve in Luddeweer kunt u de omgeving uitstekend verkennen. De stad Groningen met het mooie museum, de Martinitoren en de vele cafe’s met de terrasjes is het zondermeer waard om te bezoeken. Maar ook het maken van een wadlooptocht vanuit Pieterburen (Zeehondencreche) is een bijzondere ervaring. Maar natuurlijk is deze pagina te klein om alle informatie te vermelden.
.

Wilt u meer weten over deze boerderijcamping in de provincie Groningen?
Bezoek dan eens de website van minicamping A-Hoeve in Luddeweer

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina