Minicamping Hoeve Loevestein in Donderen
Boerderijcamping in de provincie Drenthe

Wim Haan en Ina Ubbens zijn de eigenaren van Minicamping Hoeve Loevestein in Donderen, een boerderijcamping in de provincie Drenthe. Donderen is gelegen op een schitterende locatie in noord Drenthe, tussen Assen en Groningen. De camping telt 15 ruime plaatsen en heeft een vrij uitzicht over de landerijen. Ook voor campers zijn er meerdere faciliteiten aangelegd zoals een uitstort plaats. Minicamping Hoeve Loevestein in Donderen, een boerderijcamping in de provincie Drenthe is geopend in 2010.

mINICAMPING hOEVE lOEVESTEIN IN dONDEREN, PROVINCIE dRENTHE

Zoals een nieuwe camping tegenwoordig behoort te zijn is minicamping Hoeve Loevestein in Donderen ook modern uitgerust. Er is er over de gehele camping draadloos internet beschikbaar en is er 10 ampère stroom, zodat ook luxere apparaten gebruikt kunnen worden. Het sanitair, in frisse kleuren, heeft vloerverwarming en een aangepaste ruimte voor mensen die gebruik maken van een rolstoel. Op de eerste verdieping, in de boerderij, is een gezellige recreatieruimte met biljart/pooltafel

Boerderijcamping Hoeve Loevestein in Donderen, Drenthe

In de weiden, grenzend aan minicamping Hoeve Loevestein in Donderen, grazen Lakenvelders en Blaarkoppen, met kalfjes. Er is verse groente uit de tuin te verkrijgen. In de boomgaard is een jeu de boules baan aangelegd en er is een volleybalveld. Viswater is op loopafstand. In de omgeving kan een heerlijk gewandeld en gefietst worden door de bossen en over de heidevelden. Hoeve Loevestein biedt tevens de mogelijkheid voor Bed & Breakfast. Ook als u zorg nodig hebt is het mogelijk om uw vakantie op Hoeve Loevestein door te brengen hetzij op de camping, of in de boerderij op een kamer.

Wilt u meer weten over deze boerderijcamping in de provincie Drenthe?
Bezoek dan eens de website van minicamping Hoeve Loevestein in Donderen.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina