Minibospark Jubbega –
boerencamping Jubbega in Friesland

De familie Kroes heet u van harte welkom op minibospark Jubbega, een boerencamping in Jubbega (Friesland). Door de centrale ligging van de plaats zijn dagtripjes goed te doen maar ook in Jubbega zelf is voldoende activiteit om u de hele dag te kunnen vermaken. Genieten van het landschap, de bossen en de natuur. Bent u een waterliefhebber dan zit u helemaal goed bij minibospark Jubbega.

Minibospark Jubbega

 

Deze boerencamping in Jubbega heeft een eigen water wat uitstekend geschikt is om in te zwemmen of hobbymatig vissen.

Er zijn 15 ruim opgezette, met groen omringde plaatsen beschikbaar die geschikt zijn voor tenten, caravans of campers. In overleg kunt u ook met uw vouwwagen terecht. Alle plaatsen zijn voorzien van een elektriciteitsaansluiting. Naast de mogelijkheid tot kamperen bij de boer kunt u er ook terecht als u een vakantiehuis wilt huren. Er is een ruim vakantiehuis aanwezig waar u met gemak terecht kunt met 4 personen. Het vakantiehuis beschikt over zijn eigen sanitaire voorzieningen.

Er is een douche aanwezig voor de heren en de dames (gescheiden van elkaar), 2 toiletten en 2 wastafels. Daarnaast is er een stortplaats voor een chemisch toilet en een tappunt voor koud water.

 

 

Wilt u meer informatie over deze boerencamping in Jubbega (friesland)?
Neemt u dan eens een kijkje op de website van Minibospark Jubbega.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina