Minicamping Looiereheide in Ottersum
Boerderijcamping in de provincie Limburg

Minicamping Looierheide in Ottersum, een boerderijcamping in de provincie Limburg is gelegen tussen Maas en Niers en ligt enkele kilometers van het Duitse Reichswald. De minicamping is kleinschalig met 25 standplaatsen en grenst aan het gelijknamige bos- en heidegebied Looierheide. De sanitaire faciliteiten zijn nieuw (2012) en verwarmd, en ruim en schoon. Minicamping Looierheide in Ottersum, een boerderijcamping in de provincie Limburg, biedt hun gasten gratis Wifi aan tijdens hun verblijf.

Minicamping Looierheide

Mini camping Looierheide in Ottersum is van oorsprong is het een tuinbouwbedrijf, dat in het seizoen aardbeien en asperges teelt die aan huis verkocht worden. Als u zin heeft mag u zelf een handje mee helpen op het bedrijf, u kunt meehelpen met aarbeien plukken. Minicamping Looierheide heeft ervoor gekozen om op de camping 50-plussers te ontvangen. Daarom zijn er geen faciliteiten voor kleine kinderen, u vindt er dus geen zwembad of speeltoestellen. Wilt u ongestoord genieten in een bosreike omgeving in Limburg, even ver weg van uw dagelijkse beslommeringen. Laat u dan eens verrassen op boerderijcamping Looierheide in Ottersum. 

Minicamping Limburg

Minicamping Looierheide in Ottersum bevindt zich op loopafstand van een bosrijke omgeving met diverse vennen die omgeven zijn door stuifduinen. In de omgeving kunt u prachtige fiets- en wandelroutes maken. Binnen een straal van 1 km bevinden zich diverse restaurantjes.Deze boerderijcamping wordt rond de Nijmeegse Vierdaagse vaak bezocht door deelnemers aan deze mooie wandeltocht.

Zoekt u meer informatie van deze boerderijcamping in Limburg?
Bezoek dan de website van mini camping Looierheide Ottersum

 

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina