Kleine camping De Horizon in Molenrij (Kloosterburen)
mini camping in de provincie Groningen

Kleine camping De Horizon in Molenrij, een mini camping in de provincie Groningen, biedt naast het kamperen een aantal 7 tal hutten te huur aan. De varieren van Small (4 personen), tot Medium (ook 4 personen, echter met 2 slaapkamertjes), tot Large ( 6 persoons en 2 slaapkamers). Zoals de eigenaren zeggen, een hut is geen huis, maar alle basisvoorzieningen zijn aanwezig. Iedere hut heeft zijn eigen sanitair en verwarming. Bij iedere hut mag een klein tentje gezet worden, eventueel voor de kinderen. En een wifi mogelijkheid. Maar er zijn zoals gezegd ook kampeermogelijkheden. Er zijn 5 kampeerplaatsen beschikbaar, ook geschikt voor een camper. Gebruik van electra is vanzelfspreken mogelijk. Op het terrein van kleine camping De Horizon in Molenrij, een mini camping in de provincie Groningen, is ook een dierenweide aanwezig, heel leuk voor de kinderen.

kliene camping De Horizon in Molenrij, Groningen

Er zijn hele nette sanitairvoorzieningen aanwezig op kleine camping De Horizon in Molenrij. Geen kampeergevoel zonder lopen naar het sanitair gebouw. Hier geen muntjes voor de douche en niet met de wc-rol onder je arm. Warmwater in de douche en afwasplek zijn gratis.Voor onze campinggasten en dse gasten in de hutten is er de broodjesservice en natuurlijk de inmiddels beroemde kaasfondue. Het Knibbel knabbel knuisje huisje. Leuk om te spelen, hij staat op het speelveld bij de hutten, naar alle kinderen mogen hier spelen.

kleine camping De Horizon, ook voor kinderen

Bij De Horizon in Molenrij, Noord-West Groningen, ben je vlak bij de Waddenzee, Nederlands mooiste natuurgebied en Unesco werelderfgoed, deze ligt bijna in de achtertuin. De reflectie van de zee zorgt voor imposante wolken partijen en heel bijzonder licht over het landschap. Als je toch in de provincie Groningen bent, is wadlopen een unieke belevenis. Een ervaren gids neemt je mee door een van de mooiste natuur gebieden van Europa, de Waddenzee. Het eiland Schiermonnikoog is heel dichtbij, 45 minuten met de boot of 7 uur met een gids lopen over het wad. Ben je een liefhebber van: rust en ruimte, natuur, gevarieerde akkers en vergezichten, pittoreske dorpen, fraaie tuinen , kleine musea, borgen en galerie’s, molens en indrukwekkende boerderijen ? Dan is noord-west Groningen en noord-oost Friesland een regio om je te verbazen en te genieten. Houd je juist van fietsen en wandelen met de wind om de oren en de geur van zee in je neus ? De kwelders, het wad en het nationaal park zijn mooie locaties om naar toe te gaan.

Wilt u meer informatie over deze minicamping in Groningen?
Neemt u dan eens kijkje op de website van kleine camping De Horizon in Molenrij.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina