Kleine camping de Boegen in Oudemirdum -
Boerencamping Friesland

Familie de Vreeze heet u van harte welkom op kleine camping de Boegen in Oudemirdum, een boerencamping Friesland. Deze camping gelegen in de gemeente Gaasterland biedt u alles wat u zoekt op gebied van kamperen bij de boer. Naast de kampeermogelijkheden biedt deze camping u ook de mogelijkheid om een 6 persoonsappartement te huren en om paard te rijden in de omgeving. Wat wilt u nog meer? Deze boerencamping Friesland heeft het allemaal. Als u wilt kamperen bij de boer en weg wilt van de dagelijkse sleur om te genieten van de natuur dan is kleine cmaping de Boegen in Oudemirdum echt iets voor u.

Deze boerencamping in Friesland heeft 15 ruimte standplaatsen allen voorzien van electra en water is centraal af te halen bij het toiletgebouw. Deze camping is aangesloten bij de VeKaBo. De camping ligt zo goed als aan het Ijsselmeer wat voor de watersportliefhebber vele mogelijkheden biedt maar ook voor de fiets en wandelliefhebber. Houdt u er van om lange wandelingen te maken en ondertussen ook nog iets sportiefs te zien? Loopt u dan eens langs het Ijsselmeer. Er zal ook tal van mogelijkheden voor de visliefhebber in de omgeving van kleine camping de boegen in Oudemirdum.

Houdt u van een schitterend uitzicht? Alle plekken van deze camping hebben dit. Ook uw kinderen hoeven zich niet te vervelen terwijl u aan het kamperen bij de boer bent. Er is een apart speelveld beschikbaar met onder andere schommels en een zandbak. Ook de sanitaire voorzieningen zijn uitmuntend bij kleine camping de Boegen. In 2005 is het toiletgebouw volledig vernieuwd en elke dag vindt er een uitgebreide schoonmaakbeurt plaats. Er wordt hier zeker goed gezorgt voor uw gezondheid. Ook huisdieren zijn bij deze boerencamping friesland geen probleem. Neem wel een lijn mee voor de zekerheid.

Hangt u liever niet de hele dag bij uw tent, vouwwagen of caravan? maak dan eens een uistapje naar een van de vele dorpjes in de omgeving. Wat dacht u van het pittoreske dorpje Oudemirdum?

 

Wilt u meer informatie zoals tarieven en contactinformatie van deze boerencamping Friesland?
Neemt u dan eens kijkje op de website van kleine camping de Boegen in Oudemirdum.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina