Kampeerboerderij De Hoogewaard in Winssen
Vakantieboerderij in de provincie Gelderland


De eigenaren van Kampeerboerderij De Hoogewaard in Winssen, een vakantieboerderij in de provincie Gelderland willen u graag kennis laten maken met hun mooie Bedrijf. Men is gestart als boerencamping, maar door de vraag van de gasten is men langzamerhand overgestapt op groepsverblijven. Zo is er nu de vakantieboerderij De Boerderij, de groepsaccomedatie Oostwaards, vakantiehuisjes en het groepskampeerterrein Boomgaard. Dus als u een mooie locatie voor een groep zoek dan bent u bij Kampeerboerderij De Hoogewaard in Winssen, een vakantieboerderij in de provincie Gelderland op het juiste adres.

 

boerencamping en kampeerboerderij in Winssen, Gelderland

 

De voorzieningen op kampeerboerderij De Hoogewaard zijn bijzonder goed. U wordt ontvangen de de Waarderij, hier bevindt zich de informatiehoek, een barretje en gezellige zitjes, eventueel buiten op het terras. Natuurlijk vindt u overal voldoende sanitaire voorzieningen, ook op het groepskampeerterrein met het ludiek genoemde sanitairgebouw Was en Plas. Ook is er op de boerencamping een overdekte ruimte genaamd Boer en Bont. Tevens zijn er speeltoestellen voor de kinderen.

boerencamping en vakantieboerderij in Gelderland

 

In de omgeving van kampeerboerderij De Hoogewaard in Winssen is genoeg te beleven en te zien. Er wordt onder begeleiding een wandeltocht over het eigen grondgebied gemaakt, u kunt wandelen en fietsen in het schitterende beschermde natuurgebied, lekker ontspannen schepen kijken op de Waal, etcetera. Maar ook de steden als Nijmegen, Arnhem en Groesbeek zijn bijzonder om te bekijken.

 

Wilt u meer weten over deze vakantieboerderij in de provincie Gelderland?
Bezoek dan eens de website van kampeerboerderij De Hoogewaard in Winssen.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina