Disclaimer

De informatie, diensten of producten die u aantreft op deze website kunnen fouten bevatten en kunnen onderhevig zijn aan tijdelijke interruptie. Hoewel Kamperen-bij-de-boer.com  zijn best doet om alle informatie, diensten en producten zo goed en foutloos mogelijk aan te bieden, kan het niet verantwoordelijk gesteld worden voor eventuele fouten, defects of andere beschadigende consequenties, voortkomend uit het gebruik van deze website. Het Nationaal Archief ziet derhalve af van welke aansprakelijkheid dan ook, binnen de grenzen van de Nederlandse wet.

Kamperen-bij-de-boer.com doet zijn best om de informatie zo accuraat mogelijk weer te geven en daarbij draagt zij zorg dat de informatie getoond op de website regelmatig ge-update of bijgehouden wordt. Prijzen, voor diensten of getoonde advertenties, zijn onder voorbehoud.

Gebruik van informatie

Bezoekers en/of gebruikers van kamperen-bij-de-boer.com kunnen op geen enkele wijze aanspraak maken op de aangeboden informatie. Op alle op de website en e-mails (nieuwsbrief) getoonde tekst berust auteursrecht. Het is dan ook niet toegestaan om zonder schriftelijke toestemming teksten, of delen daarvan, te kopiëren en te gebruiken op een eigen media of te verspreiden op welke manier dan ook.

Mochten wij concluderen dat u wel misbruik heeft gemaakt van de door ons aangeboden informatie dan zullen ogenblikkelijk overgaan tot gerechtelijke stappen.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina