Camping de Boekel in Akersloot
Boerencamping in Noord-Holland

Camping de Boekel in Akersloot, een boerencamping in Noord-Holland, is ideaal gelegen in deze prachtige provincie. In Akersloot ligt deze gezellige familiecamping voor jong en oud. De camping ligt aan het Noord-Hollands kanaal wat tevens goed viswater is. Het kanaal staat in verbinding met het mooie Alkmaardermeer waar veel gezeild, gesurft en gezwommen wordt. Als het water u even teveel wordt kunt u naar Alkmaar gaan, een hele mooie historische stad met veel oudheden en natuurlijk op vrijdag de wereldberoemde kaasmarkt. Ook het strand van Egmond aan Zee is de moeite waard voor een bezoek. In de omgeving is heel veel te zien, er zijn mooie fietsroutes zoals de pontjesroute. Al met al biedt de camping in combinatie met de omgeving u alles wat u kan zoeken op camping de Boekel.

Camping de Boekel in Akersloot

Camping de Boekel

De camping heeft ruime kampeerplaasten. Het geheel heeft een knusse, speelse en landschappelijke uitstraling. Alle plaatsen zijn voorzien van 16 amp. stroomaansluiting. Voor de kinderen is er veel vertier, o.a. trampolines, skelters en een glijbaan enz. Voor de wat grotere een tennistafel en een jeu de boulesbaan. De camping is zeer geschikt voor groepen. Op de camping vindt u een modern verwarmd sanitairgebouw en ook enkele privé units, met een invalideruimte die zeer geschikt is voor rolstoelhouders. Tevens is er een babybad aanwezig. Ook de wasmachine en droger staan voor u klaar. En alle energie wordt gehaald uit zonne-energie en warmtecollectoren. Naast het toiletgebouw is er een mooie recreatieruimte.

Vissen

Voor de camping ligt het Noord-Hollands kanaal. Hier kan naar harte lust gevist worden, maar ook de brede vaart die om de camping ligt is bij uitstek geschikt om te vissen.

Varen

Vanaf de camping is het mogelijk om kano’s te huren. U kunt dan het mooie natuurgebied “De Limmerdie” verkennen, een fantastische gebied voor de echte natuurliefhebber.

Fietsen

Op de camping is het mogelijk om fietsen te huren. Noord-Holland is een prachitg gebied om te fietsen. U kunt onder andere de mooie Pontjesroute, Duin en Strandwalroute en Droogmakerijroute nemen die u langs prachtige gebieden leiden. U kunt vanaf de camping naar het Alkmaardermeer, de kaasmarkt (Almaar), Duin en Strand (Egmond), Kaasboerderij, Meelmolen de Oude Knecht, de Zwarte Markt (Beverwijk) en het zwembad gaan voor vertier. Al met al genoeg mogelijkheden.

sanitair van boerencamping de boekel in Akersloot

 

Bij aankomst op de camping ontvangt u een map met alle informatie over de camping en de omgeving. Camping De Boekel heeft ook een ruime en luxe chalet voor 4 personen. Inclusief draadloos internet, een tv en open slaande deuren die leiden naar een ruim teras. Camping de Boekel is het hele jaar geopend.

Wilt u nog meer informatie over deze boerencamping in Noord-Holland?
Bekijk dan zeker ook de website van camping de Boekel in Akersloot

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina