Camperplek de Maasheggen in Groeningen
Minicamping voor uw camper, caravan of tent in Noord-Brabant

Camperplek de Maasheggen in Groeningen is een onderdeel van de Ezelgasterij, een verborgen plekje op het randje van de provincie Noord Brabant. Vanaf de dijk slaat u de privé weg in die eindigt bij een poort. Camperaars die gereserveerd hebben kunnen middels de code van poort naar binnen. Camperplek de Maasheggen is gelegen in de “oude” uiterwaarden van de Maas, wat te zien is aan de bijzondere terrassen van zandgrond met enorme hoogteverschillen. De hooggelegen terreinen zijn nooit nat en hebben een stevige ondergrond, waar je altijd goed weg kan komen.

Camperplek de Maasheggen in Noord-Brabant

 

U treft 2 velden aan op camperplek de Maasheggen in Groeningen, een veld is speciaal voor campers met 14 plaatsen en een veld voor caravans en tenten met 5 plaatsen. Beide velden hebben mooie ruime en beschutte plekken met uitzicht over de ezel en alpaca weides. Overal is stroom en is er goede (glasvezel) wifi aanwezig, de hoge heg zorgt voor een heerlijke beschutting. Het verwarmde sanitair gebouw heeft 4 douches , 3 toiletten en een urinoir, buiten is een afwasruimte.

 

Alpaca's op minicamping de Maasheggen in Groeningen

 

Vanuit camperplek de Maasheggen Groeningen fiets je rechtstreeks de Maasheggen ( Unesco biosfeergebied) in , met èèn van de pontjes naar de Maasduinen ( Nationaal Park) beiden prachtige en voor velen nog onbekende natuurgebieden. Niet voor niets loopt het Pieterpad door beide gebieden! Overloon is op enkele kilometers verwijderd van de minicamping, genieten van het Zooparc of het Oorlogsmuseum. De alpaca’s en ezeltjes zorgen de hele dag voor vermaak, genietend vanaf je stoeltje verveelt dit nooit. De Maasheggen zijn een ideale broedplek voor allerlei vogels en uilen. Meerdere dassen verblijven in het “bosje” van camperplek de Maasheggen, wie weet komt u er in de schemering nog een tegen. Kortom kom genieten van een prachtig verborgen plekje onder de zon!

Wilt u meer weten over deze camperplek / minicamping in Noord Breabant?
Bekijk dan eens de website van camperplek de Maasheggen in Groeningen

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina