Boerencampings Nederland

De laatste jaren zijn boerencampings in Nederland enorm in de belangstelling gestegen.
De veelal eenvoudige maar schone omstandigheden en de daarbij horende lage prijs is enorm populair bij grote groepen kampeerders. Het kamperen is voor veel boeren een aardige bijverdienste geworden. De campings hebben ongeveer 15 staanplaatsen. De gemiddelde prijs voor een overnachting ligt zo tussen de tien á twaalf euro. Op de meeste boerencampings treft u alle noodzakelijke voorzieningen aan als douches en toiletten, elektra en op veel campings kun je ook gewoon draadloos internetten.

Op boerencampings in Nederland is veel te zien en te beleven.
 Je wordt hartelijk ontvangen op het platteland en de mensen zijn er erg gastvrij. Boerderijcampings vind je op de mooiste locaties. Veel boeren verkopen hun eigen geteelde producten op de boerderij. Op veel boerderijcampings staat de deur altijd open, zodat je de streek en haar bewoners beter kunt leren kennen.

Ver weg van uw dagelijkse beslommeringen of de stress van uw werk. Laat je dan eens verrassen op een van de vele boerencampings in Nederland. Ongestoord genieten in een landelijke omgeving... Hét is voor u en uw kinderen een onvergetelijke ervaring! Niet zomaar zoeken steeds meer mensen de rust en ruimte voor hun vakantie bij de boer op de camping. Veel mensen hebben liever de rust en ruimte op het platteland, het contact met het boerengezin en het echte plattelandsleven, dan het verblijf op een grote, commerciële camping met opgedrongen faciliteiten als zwembaden en dancings.

boerencampings

Boerencampings in Nederland. - een onvergetelijke ervaring!
De sfeer is er veel gemoedelijker - De faciliteiten zijn er prima. De campings hebben maar een beperkt aantal kampeerplaatsen, maar doordat het klein van opzet is blijft de gemoedelijke sfeer behouden. Ontdek het echte boerenleven en wie weet kun je 's morgens verse melk van de koe drinken of een pas gelegd eitje bakken.

Trekkershutten.
Op sommige boerderijcampings vind je een trekkershut, dit is een accommodatie voor kampeerders die wel op een camping willen overnachten, maar niet teveel uitrusting mee willen nemen. Daarom is een trekkershut voorzien van een eenvoudige maar doeltreffende inrichting om te verblijven, koken en slapen. Vooral bij trektochten is het vaak veel werk om de uitrusting steeds opnieuw in en uit te pakken. In dat geval is een dergelijk hut een prima uitkomst. Maar natuurlijk kan de "gewone" kampeerder er ook gebruik van maken.

Boerengolf is een leuk vermaak op boerencampings.
Voor Boerengolf is geen diploma of certificaat vereist, iedereen kan het spelen, jong en oud en of je nu sportief bent of niet. Lekker een paar uurtjes slenteren door het weiland met familie of vrienden. Boerengolf is een beste oplawaaier met de klomp verkopen en vooral heel veel lol hebben.

boerencampings

 

Op deze site vindt u het overzicht vande vele boerencampings in Nederland.
U kunt hiervoor de sitemap of de buttons gebruiken om door de site te navigeren. Blader door de site en klik een camping aan voor uitgebreide documentatie en enkele foto's van de boerencampings.

Gratis Nieuwsbrief!
De nieuwsbrief is geheel gratis met het allerlaatste nieuws, tips en wetenswaardigheden over boerencampings in Nederland. Bovendien blijf je dan op de hoogte van alle updates van onze website. De brief verschijnt enkele keren per maand. Wij zullen je mailbox dus nooit overbelasten! Je kunt je HIER aanmelden.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina