Boerencamping Zijm in Den Hoorn
Minicamping op Texel, Noord-Holland

Boerencamping Zijm in Den Hoorn, een minicamping op het Waddeneiland Texel, provincie Noord-Holland, is gevestigd bij een actieve boerderij waar koeien gehouden worden en suikerbieten en mais verbouwd wordt. De camping beschikt over 15 plaatsen die tevens geschikt zijn voor campers. Dit is een echte gezinscamping en dat wil zeggen, in schoolvakanties hebben gezinnen met kinderen voorrang, buiten die tijden is iedereen welkom. Het is ook mogelijk om het kamperen hier eens uit te proberen, want men verhuurt ook een paar caravan met ruime voortent, voorzien van houten vlonder en tuinmeubilair. De caravans op Boerencamping Zijm in Den Hoorn, een minicamping op Texel, provincie Noord-Holland zijn volledig ingericht en voorzien van dekbedden en kussens. Het is ook mogelijk om een weekend en midweek te huren.

Boerencamping Zijm, minicamping Texel

Sinds de uitbreiding naar 15 staanplaatsen bestaat het sanitair uit 4 toiletten, 2 urinoirs en 3 ruime douches waarvan er twee ook een wastafel met warm en koud water hebben. Natuurlijk kunt u ook uw afwas hier doen. Warm water bij de toiletten wordt opgewarmd door de koeling van de melk en electriciteit komt voor een deel via warmte collectoren. Er staat ook een wasmachine tot uw beschikking. Voor de tentkampeerders is er een koelkast. Alle gasten kunnen eventueel ook gebruik maken van de recreatieruimte Èn het gratis Wifi. Voor kinderen zijn verschillende speeltoestellen aanwezig, een zandbak, een mooie trampoline en 2 mammoetskelters. Alle dagen is het mogelijk verse broodjes te bestellen, ze liggen dan de volgende morgen vanaf 7:45 uur voor u klaar.

Boerencamping Zijm in Den Hoorn is gelegen aan een heel rustige weg en het bos bevindt zich op ongeveer 500 meter. U kunt daar heerlijke wandelingen maken. Ook het strand ligt op loop afstand, slechts 2 kilometer. Deze minicamping ligt in een mooi wandelgebied, maar gelukkig zijn op Texel verschillende wandelroutes uitgezet, zoals de lammetjeswandeling, ook is er een meerdaagse wandeltocht zoals de Texelroute. Houdt u van fietsen dan zijn er genoeg mogelijk heden om een leuke route uit te stippellen of reeds op papier gezette routes te volgen. In de zomermaanden zijn er heel veel markten en braderiÎen. Ook heeft Texel u veel te bieden op het gebied van musea en andere bezienswaardigheden, zoals de natuurgebieden de Slufter of de Geul waar u de lepelaarkolonie kunt zien vanaf een uitkijkpost.

boerderijcamping Noord Holland, boerencamping zijnm op Texel

Wilt u meer weten over deze minicamping in op Texel?
Bezoek dan de website van boerencamping Zijm in Den Hoorn.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina