Boerencamping Willem Beukelszn in Biervliet-
Minicamping Zeeland

Familie Dekker - de Bruine heet u van harte welkom op boerencamping Willem Beukelszn in Biervliet, een minicamping in Zeeland. U kunt hier kamperen op en agrarisch bedrijf met een eigen boomkwekerij. Het gaat hier om een familiecamping waar ukunt genieten van groen, rust en ontspanning.

boerencamping Willem Beukelszn in Biervliet

Boerencamping Willem Beukelszn is een ruim opgezetten minicamping in Zeeland waar u echt kunt genieten van rust, schoonheid en natuur die u aangeboden worden door het polderlandschap. Deze schitterende familiecamping is op 4 km afstand van het Westerschelde gelegen en slechts 8 km van het strand. De sanitaire voorzieningen zijn gedeeltelijk ondergebracht in de schuur. Er zijn hier 3 toiletten aanwezig, 2 douches en wastafels. In het bijgebouwde deel kunt u uw vaat wassen of water halen om te koken, koffie drinken of om het water te drinken. Tevens is er een wasmachine aanwezig zodat u niet met de hand hoeft te wassen, u komt tenslotte bij boerencamping Willem Beukelszn om te genieten van de rust die Biervliet u biedt.

Ook kunt u schitterend fietsen in de polder en genietenv an de mooiste plekjes die het Zeeuwse landschap u biedt. U kunt bij ons uw fietsroutes afhalen of u kunt deze zelf plannen. Houdt u niet zo van fietsen maar bent u meer iemand die geniet van cultuur of historie? Dan kunt u terecht in Gent of in Brugge waar een rijke historie aanwezig is en veel cultuur te bezichtigen. Het sluizencomplex in terneuzen is de grootste zeesluis in europa en is zeker waardig om even te bezoeken. Ook hier zou u zich een hele dag met gemak kunnen vermaken.

Overzicht boerencamping Willem Beukelszn

Bent u van plan uw kinderen mee te nemen? Dan is er alsnog van alles te doen. Zo kunt u dan terecht bij ons op boerencamping Willen Beukelszn of u kunt uw kinderen meenemen naar het subtropisch zwembad dat zich op slechts 15km afstand van onze camping af bevindt. Op onze camping hebben wij voor uw kinderen verschillende accomodaties beschikbaar waaronder een tafeltennis tafel en een dartbaan. Daarbij kunnen uw kinderen ook terecht voor gezelligheid want dat staat hoog in het vaandel. Barbecuen is een van de meest gezellige activiteiten die een familie kan ontplooien helemaal na een lekker dagje weg in onze schitterende omgeving.

Al met al is er veel mogelijk bij de camping.
Wilt u meer informatie over boerencamping Willem Beukelszn dan kunt u ook terecht op de website.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina