Boerencamping Westland in Burgh-Haamstede
Minicamping Zeeland

Familie van de Zande heet u van harte welkom op Boerencamping Westland in Burgh-Haamstede, een boerencamping in Zeeland. Burgh-Haamstede is gelegen in de westhoek van het Zeeuwse eiland Schouwen-Duiveland. Op loopafstand bevindt zich de noordzee met uitgestrekte stranden en honderden paviljoenen. Ook de stormvloedkering in de Oosterschelde bevindt zich op loopafstand vanaf deze boederijcamping. Houdt u van fietsen, wandelen? uitgestrekte bos gebieden, natuur? Dan is Boerencamping Westland echt iets voor u.

boerencamping westland - minicamping in Zeeland

Op slechts enkele kilometers afstand bevinden zich de dorpen Burgh, Haamstede en Westenschouwen. Deze oude dorpjes zijn uitermate geschikt voor winkelen en genieten van de eetaangelegenheden. boerencamping Westland is geopend van 1 april tot 31 oktober, beschikt over tien kampeerplaatsen. Deze zijn ruim ingedeeld en beschut gelegen. Ook heeft u de mogelijkheid voor het huren van één of meerdere van de drie luxe stacaravans. Ook kunt u gerust rondkijken op het landbouwbedrijf waar tevens producten van eigen landgoed verkocht worden. U bent dan gegarandeerd van versheid.

De kampeerplaatsen zijn ruim opgezet en beschut geplaatst, daarbij zijn alle plaatsen voorzien van electriciteit. Er is een sanitair gebouw aanwezig voor de douches, toiletten en afwasgelegenheid. Auto's zijn, na het plaatsen van uw verblijfsmiddel, niet toegestaan en dienen op de aangrenzende parkeervlakte geplaatst te worden. Huisdieren zijn niet welkom!

Boerencamping Westland - stacaravan op minicamping in Zeeland

Op boerencamping Westland bevinden zich drie luxe stacaravans. Deze zijn geschikt voor 4 personen. De caravans zijn als volgt ingedeeld:

  • woonkamer
  • open keuken
  • twee slaapkamers
  • eigen douche
  • eigen toilet
  • schuurtje voor uw fietsen
  • Huisdieren niet toegestaan
  • U moet uw eigen beddegoed verzorgen.

Wilt u meer informatie over minicamping in Zeeland?
Klik dan hier om de website te bezoeken van boerencamping Westland in Burgh-Haamstede

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina