Appertementen & Boerencamping de Waltakke- Lochem

U bent op boerencamping de Waltakke te gast bij de familie te Veldhuis in Lochem.
U wordt verwelkomd met een kop koffie of thee en een glaasje limonade voor de kinderen. De Waltakke ligt in het buitengebied van Lochem rondom een voormalig kasteel de buurtschap ‘Nettelhorst’. . De nog aanwezige ruïne, met de fraai gerenoveerde koetshuizen, ademen nog de sfeer van het verleden. Naar het op fokken van kalveren runt de familie de boerencamping de Waltakke. En uw hond? Die neemt u In overleg gewoon mee.

boerencampings gelderland

De faciliteiten op de camping zijn prima;

  • Ruime plekken
  • Goede sanitaire voorzieningen
  • Recreatieruimte voor 30 personen met lectuur, informatie en tv
  • Fietsverhuur

Boerencamping de Waltakke - bezienswaardigheden
IIn de omgeving van ‘de Waltakke’ zijn veel bezienswaardigheden. In de directe omgeving van de boerencamping is veel te zien en te genieten. Zoals het dorp Gelselaar met uitspanning/museumboerderij Erve Brooks, Borculo met vele musea, Diepenheim met haar prachtige kastelen en natuurlijk niet te vergeten het naburige Zwiep. Dit plaatsje is bekend van de Witte Wieven. Net buiten het bereik van de Witte Wieven staat de Zwiepse Molen. Koop daar vooral het molenaarsmeel.

boerencamping de waltakke

Boerencamping de Waltakke - wandelen en fietsen
Ten zuidoosten van Lochem tussen de Barchemseweg en de Zwiepseweg ligt de Lochemse en Kale berg met voornamelijk bos en schitterende vergezichten. Het hoogste punt is de Lochemse Berg met ca 49 meter. Ten noorden van Lochem ligt het 680 ha. groot landgoed Ampsen, bestaand uit veel bos, heide, cultuurgronden en boerderijen.

Zoekt u meer informatie over deze camping
Bezoek de website van boerencamping de Waltakke in Lochem (Gelderland)

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina