Boerencamping Vassel Gard nabij Herand
Minicamping in de gemeente Jondal, Noorwegen.

De eigenaren van boerencamping Vassel Gard nabij Herand, een minicamping in de provincie Hordaland willen u graag van harte welkom heten op hun hytter- en campingfarm†in Noorwegen. Naast de mogelijkheid om te kamperen op de camping of in een(luxe) hut is Vassel Gard ook een ecologische boerderij. Vassel Gard is gelegen nabij het (vissers)dorpje Herand in de gemeente Jondal, provincie Hordaland, waar natuur, rust en een†schitterend uitzicht standaard zijn maar waar je ook ruige excursies kunt ondernemen! Vassel Gard beschikt over 3 luxe lodges, 5 camping lodges een luxe ingerichte†Old lodge appartement, een appartement†ìVasselinaî en 16 campingplaatsen met een eigen stroomaansluiting. De camping is het gehele jaar geopend, dus ook geschikt voor een lekkere herfstvakantie met misschien de eerste sneeuw van het seizoen. De winter en het voorjaar biedt mogelijkheden voor skiÎn, langlaufen en andere winterse. Voor de gasten van Boerencamping Vassel Gard nabij Herand, een minicamping in de provincie Hordaland, Noorwegen is Wifi op het gehele terrein beschikbaar.

boerencamping Vassel Gard nabij Herand

Er zijn hele nette en goede voorzieningen op boerencamping Vassel Gard nabij Herand aanwezig. Het sanitair bestaat uit toiletten, douches, afwasplaatsen, een wasmachine en droger en een stortplaats voor het chemisch toilet. Voor de campinggasten van deze minicamping is er een ruimte beschikbaar waar TV kan worden gekeken, een houtkacheltje kan worden aangestoken en waar je in alle rust een boek kunt lezen of een spelletje doen. Voor de kinderen is er een kleine speelplaats aangelegd. Er is een Campingwinkel waar u ook uw broodjes voor de volgende dag kunt bestellen. In de campingwinkel zijn tevens leuke souvenirs uit de streek te koop en hier kunt u informatie vinden over activiteiten in de omgeving. Ook is er een overdekte grillplaats. De campinggasten kunnen vrij gebruik maken van deze grilplaats om vlees of bijvoorbeeld het eigen gevangen vis te grillen. Mocht u liever bediend worden dan kan dat ook. Er is namelijk een restaurant op de camping aanwezig. In Restaurant ëElthusí worden drank, snacks, lunches en diners geserveerd. Bent u een visliefhebber? Dan kunt u hier kiezen uit zoutwatervissen aan het Fjord, of zoetwater vissen op het meer behorende bij de minicamping. Uw bootje is beschikbaar op de camping.

Zoals vele mensen weten beschikt Noorwegen over een geweldig mooie natuur. U kunt deze op een hele sprotieve wijze ontdekken, want de korte afstand van†het fjord naar de gletsjer maakt Jondal, de gemeente waar boerencamping Vassel Gard nabij Herand ligt, een bijzondere plek voor outdoor activiteiten . U kunt uw dag beginnen op de gletsjer en afsluiten in een kajak in het Hardangerfjord en aan het eind van de dag genieten van de zonsondergang. Zowel Folgefonna Zomer Ski centrum†als het Folgefonna Glacier team organiseert (zomer) activiteiten op en rond de gletsjer. In de kleine dorpjes van Jondal kunt u lange†wandelingen maken† tussen de houten huizen en boomgaarden†die nog stammen uit†de 18 eeuw. In het centrum van Jondal vindt u enkele ruim gesorteerde supermarkten, toeristische informatie, stranden, GPS- paden, en boot -en fietsverhuur mogelijkheden. In Herand, een klein dorpje ten noorden van het centrum van Jondal stad en in 2009 uitgeroepen tot het mooiste dorp van Noorwegen,†kunt u diverse wandelpaden vinden, zijn er mogelijkheden†om berg te klimmen, is er een cultuur galerie, een botenbouw museum, en een klein charmant pizza restaurant. Zoals u ziet kunt u een geweldige en heel afwisselende vakantie vieren indien u verblijft op deze schitterend gelegen boerencamping in Noorwegen.

boerencamping Noorwegen -  Vassel Gard

Wilt u meer weten over deze minicamping in de gemeente Jondal, Noorwegen?
Bezoek dan de website van boerencamping Vassel Gard nabij Herand.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina