Boerencamping 't Zeeuws Knoopje in Aagtekerke
Minicamping in de provincie Zeeland

De Familie Geschiere nodigt u gaarne uit voor een bezoekje aan hun boerencamping 't Zeeuws Knoopje in Aagtekerke, een minicamping in de provincie Zeeland. De camping ligt dicht bij Domburg, ± 1,5 km van het strand. De familie heeft naast de camping ook een akkerbouwbedrijf en enkele hobbydieren, zoals een geit, kippen, konijnen, een hondje en poezen. De camping is ruim opgezet met grote plaatsen (max. 20 families), veel groen, schaduwplekken en zonnige plaatsen, met schitterend uitzicht op de Domburgse duinen en de watertoren. Als u het boerenleven én het kamperen wilt combineren dan is een bezoekje aan boerencamping 't Zeeuws Knoopje in Aagtekerke, een minicamping in de provincie Zeeland een aanrader.

minicamping 't ZeeuwsKnoopje in Aagtekerek, Zeeland

Boerencamping 't Zeeuws Knoopje in Aagtekerke bestaat sinds 1994. Er is een schoon en fris toiletgebouw bestaande uit 4 vertrekken: een wc ruimte met 2 heren- en 2 damestoiletten, een douchegedeelte voor dames met 2 douches en 3 wasbakken, een zelfde ruimte voor heren en een bijkeuken. In de bijkeuken vindt u twee koelkasten met diepvriesvak, een wasmachine en een droger voor gemeenschappelijk gebruik. Vanaf seizoen 2009 is het een heerlijk verwarmd toiletgebouw. Buiten is er tevens een afvoer voor het chemisch toilet. Onder de luifel vindt u de afwasplaatsen en de groentewasplaats.

Op het terrein van boerencamping 't Zeeuws Knoopje in Aagtekerke vindt u een schommel met glijbaan, een klimtoren, een zandbak, de fietsenstalling, een trampoline, het volleybalveld, en aan de overkant van het Bergwegje een voetbalveldje en een speelbos. Ook is er een kleine recreatieruimte met een tafeltennistafel, een voetbalspel, een sjoelbak en een poppenkast.
Het is hier heerlijk rustig, maar kom je na 5 minuten fietsen in hartje Domburg, dan bruist het van het toeristisch leven. U vindt hier een overvloed van terrasjes en restaurants, bandjes, markten. Het bos, de zee, het strand, musea, alles is in de nabijheid. Houdt u meer van de natuur dan neemt u één van de vele kronkelweggetjes door de velden of een bosfietspad.

achterveld boerencamping 't Zeeuws Knoopje op Walcheren

 


Wat biedt Walcheren (schiereiland) nog meer: Mooie brede stranden rondom het hele ‘eiland’. Knusse, kleinschalige polderlandschappen karakteriseren dit gebied. Ingeklemd tussen de drukke Westerschelde en de Noordzee en het Veerse Meer, een eldorado voor de watersporter. Historische stadjes als Middelburg en Veere en de vele gezellige dorpjes zijn zeker de moeite waard. Van dorp naar dorp kunt u via de schitterende fietspaden, die u langs de mooiste plekjes van Walcheren brengen. Bij de VVV’s zijn routebeschrijvingen te koop. Zoals u kunt lezen, de ideale locatie voor vertier en plezier: boerencamping 't Zeeuws Knoopje in Aagtekerke.Wilt u meer weten over deze minicamping in de provincie Zeeland?
Kijk dan eens op de website van boerencamping 't Zeeuws Knoopje in Aagtekerke

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina