Boerencamping Sans Parure in Buxières sous Montaigut
Minicamping in de Puy-de-Dôme (Frankrijk)

Boerencamping Sans Parure in Buxières sous Montaigut is gevestigd bij een oude boerderij uit 1880 en gebouwd in de stijl van de streek: de Puy-de-Dôme. Het is gelegen in het prachtige, glooiende landschap van de Combrailles, ver van snelwegen en pretparken of ander massatoerisme. Dit gebied heeft een enorm aanbod aan culturele en sportieve ontspanningsmogelijkheden, maar het nodigt ook uit tot ontspannen genieten van de natuur. Voor de gasten staan 2 gezellige gîtes (vakantiehuisjes) voor 2 - 4 personen ter beschikking en 2 gastenkamers waar men verblijft op basis van logies met ontbijt, of op basis van halfpension. De rustige, eenvoudige ​boeren​camping Sans Parure in Buxières sous Montaigut, een minicamping in de Puy-de-Dôme, biedt op een terrein van 1 hectare ruimte aan maximaal ​6 tenten. 

Boerencamping Sans Parure in Buxières sous Montaigut

​Kamperen bij Boerderijcamping Sans Parure in Buxières sous Montaigut betekent ruimte, rust en een magnifique uitzicht over het Franse platteland, kortom, een plek om weer op adem te komen. Kamperen bij Sans Parure betekent ook back to basic; helaas geen electriciteit op de camping (natuurlijk wel een oplaadpunt/stopcontact voor mobiele telefoon, I-Pad, föhn, scheerapparaat ed.), maar daarvoor in de plaats gratis (warme) douches, gratis gebruik van een koelkast met diepvriesgedeelte en natuurlijk dat prachtige uitzicht​! Op het kindvriendelijke terrein kunnen kinderen naar hartelust rennen en ravotten, de konijnen knuffelen en aaien, de kippen en schapen eten geven, of gewoon lekker spelen in het zwembad​. Geen zin om te koken? Schuif aan bij de gastheer en gastvrouw en laat u verrassen door een heerlijk geserveerd streekmenu. Geniet van de stilte en rust, klets nog wat na en neem een laatste glaasje wijn….                   
                              
Natuurlijk wilt u ook de omgeving van Boerencamping San Parure in Buxières sous Montaigut leren kennen. Buxières sous Montaigut ligt in het noordelijke deel van de Puy de Dôme, het departement van de uitgedoofde vulkanen (de Puys). Het is een agrarische, weinig toeristische streek met een heuvelachtig landschap. Het is zeer geschikt om te wandelen en te fietsen. De vele riviertjes en meren lenen zich uitstekend voor zwemmen, kanoën en vissen. In de omliggende dorpen en steden worden vooral 's zomers veel activiteiten georganiseerd, zoals bijvoorbeeld rommelmarkten, jeu de bouleswedstrijden en jazzfestivals. Het nabij gelegen Montluçon heeft een prachtig middeleeuws kwartier en verschillende musea. Vanuit Parijs is er een directe treinverbinding naar deze plaats, waar men u eventueel van het station kan ophalen.

heerlijk kamperen in Frankrijk

Wilt u meer weten over deze minicamping in de Puy-de-Dôme?
Bezoek dan de website van Boerencamping Sans Parure in Buxières sous Montaigut

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina