Boerencamping Roos en Doorn in Aagtekerke
Boerderijcamping Zeeland

De familie Bosselaar heet u van harte welkom op boerencamping Roos en Doorn in Aagtekerke, een boerderijcamping in Zeeland. Deze familiecamping ligt op slechts een halve kilometer van Aagtekerke af en 1,5 km van Domburg. Het strand van Domborg is op 2 km afstand te vinden. Dit is echt een gezellige familiecamping waar u heerlijk voor uw ontspanning en rust naar toe kunt gaan.

Boerencamping roos en doorn in Aagtekerke

De familiecamping heeft de kampeerplaatsen verdeeld over 3 mooie, goed onderhouden veldjes. Rondom boerencamping Roos en Doorn staan veel verschillende soorten bomen en is er veel natuur te vinden. Er is ook ruimte aanwezig, onder de oude boomgaard, waar u samen met uw partnet en/of uw kinderen heerlijk met een tentje kunt kamperen. U merkt duidelijk dat u op een boerderijcamping in Zeeland bent door de rust en ontspanning die er heerst in combinatie met de rustgevende dierengeluiden.

Er zijn verschillend accomedaties aanwezig waaronder:

  • damessectie met 2 ruime douches, 2 wc's en 2 ronde wastafels
  • herensectie met 2 ruime douches, 2 wc's en 2 ronde wastafels
  • afwasplaats
  • wasmachine (te gebruiken tegen betaling
  • koelkast met klein vriesvak
  • strijkbout met strijkplank
  • informatierek met folders uit de omgeving

De kampeerplaatsen zijn voorzien van electriciteit (eurostekker) tevens zijn er diverse watertappunten. Er is een uitstortba voor het chemisch toilet aanwezig.

Boerderijcamping Zeeland - boerencamping Roos en Doorn in Aagtekerke

U bent ten alle tijde welkom om boerencamping Roos en Doorn te komen bezichtigen. En hopellijk kunnen wij u binnenkort verwelkomen op onze schitterende boerderijcamping in Zeeland. Tevens verhuren wij een toercaravan met voortent en een vaste vloer.

Wilt u meer informatie over deze minicamping?
Bezoek dan de website van boerencamping Roos en Doorn

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina