Boederijcamping Roeloomskamp in Schoonloo
Minicamping in Drenthe

Welkom op boerderijcamping Roeloomskamp in het schitterende Schoonloo. Wanneer u wilt genieten van rust, ruimte en natuur dan is deze camping, gelegen in het mooie bosrijke Drenthe, een zeer geschikte locatie. Boerderijcamping Roeloomskamp ligt temidden van uitgestrekte bossen en natuurreservaten. Het grenst aan het bos "de Strubben". Er zijn voldoende fiets, wandel en ruiterpaden in de buurt. Het is een afwisselend lanschap wat de schitterende Drentse natuur nog eens extra benadrukt. Boerderijcamping Roeloomskamp in Schoonloo, een minicamping in de provincie Drenthe is een ideale locatie om deze provincie te ontdekken.

Boerderijcamping Roeloomskamp in Schoonloo

 

Boerencamping Roeloomskamp in Schoonloo is een rustige en gezellige camping. Het zijn ruime plaatsen, gescheiden door een haag, zodat u optimaal kunt genieten van uw privacy. Voor de kinderen is er een zandbak, een speeltoestel en een speelveldje. Bij de camping heeft men een kleine receptie. Hier kunt u de nodige informatie krijgen betreffende de omgeving. Maar ook zijn er fietskaarten of kunt u hier een lekker broodje of groente uit eigen tuin kopen. In de kantine is internet en een tv aanwezig.

Minicamping Roeloomskamp in Schoonloo Drenthe

 

Voor de volledigheid geven wij u hier alvast enige mogelijkheden om dagtochten te maken, met als startpunt Boerderijcamping Roeloomskamp in Schoonloo. Zo zijn er op korte afstand 2 zwemplassen, het Loomeer en de Iberenplas. Maar ook heel leuk is het Openluchtmuseum Ellert en Brammert in Schoonoord, het Noorderdierenpark in Emmen. Bij slecht weer kunnen uw kinderen zich uitstekend vermaken in Speelstad Oranje, een groot overdekt speelparadijs in een oude zuivelfabriek.

Wilt u meer weten over deze minicamping in de provincie Drenthe?
Bezoek dan HIER de website van Boerderijcamping Roeloomskanp in Schoonloo.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina