Boerencamping Park de Nieuwe Riet
Minicamping in de provincie Noord Brabant

Boerencamping Park de nieuwe Riet in Oud Gastel van de familie Visser-Koghee is een schitterende boerderijcamping met ruim 25 plaatsen. U kunt hier kiezen voor een plaats in de zon of lekker in de schaduw. De primaire doelgroep van Park de nieuwe Riet zijn mensen die de 40 gepasseerd zijn en natuurlijk de mensen die houden van het boerenleven. Rust, vrede, natuur, privacy, ruimte en ontspanning zijn termen die bij deze boerderijcamping in Oud Gastel Noord Brabant niet vreemd is.

Boerderijcamping Park de nieuwe Riet

Er zijn in de buurt van boerencamping Park de nieuwe Riet in Oud Gastel veel fietsroutes en wandelroutes waar u ook heerlijk met uw hond kunt wandelen. Daarnaast zijn er ook andere attracties is de regio zoals Heemkundig museum in de Drie snoeken, Zijdemuseum de Schans , Zwembad Blankershove, Manege Reigershof , Fleet Services Yachting BV maar u kunt natuurlijk ook heerlijk uit eten gaan bij een van de restaurantjes in de buurt van boerencamping Park de Nieuwe Riet zoals bijvoorbeeld bij Bistro d’oude Post of bij Bistro Ut Pandje.

Boerencamping Park de nieuwe Riet in Oud Gastel biedt u dus een grote diversiteit aan om verschillende activiteiten te ontplooien of om heerlijk te gaan eten. Op het park van deze boerderijcamping is zelfs een schoonheidssalon en gezondheidspraktijk aanwezig van Enface Cosmetics.

Boerencamping Park de nieuwe Riet

Ook voor de kinderen is boerencamping Park de nieuwe Riet een gezellig uitje. De geitjes die aanwezig zijn op het park spelen graag met kinderen, eten gras uit uw hand en ’s avond kunt u met de eigenaren  meelopen om de dieren te verzorgen.

Al met al is boerencamping Park de nieuwe Riet in Oud Gastel een rustgevend, kalmerend uitje en uitermate geschikt om een leuke vakantie door te brengen.

Wilt u meer informatie over deze boerencamping in Oud Gastel?
Bezoekt u dan eens de website van Boerderijcamping Park de nieuwe Riet in oud gastel .

 

 

 

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina