Boerderijcamping de Mebel in De Heurne Boerencamping in de Achterhoek/ Gelderland

Boerderijcamping De Mebel in De Heurne, een boerencamping in de Achterhoek, provincie Gelderland, is een camping met 30 mooie, ruime plaatsen die gelegen is achter de boerderij van de familie Koskamp. Vanaf uw kampeerplaats heeft u een prachtig weids uitzicht op de weilanden en de grazende dieren. U Kunt ervaren hoe rustgevend het is om naar de koeien te kijken hoe ze staan te grazen in de wei. Met een beetje geluk wordt er ook nog een kalfje geboren. En ’s avonds kunt u genieten van de donkere sterrenhemel en een warm knapperend vuurtje. Het ultieme buitenleven beleven én ook genieten van luxe en comfort? Dat kan ook bij De Mebel. U heeft de keuze uit een safaritent, een zespersoons stacaravan en een zomerhuisje.Verder biedt men gratis WiFi op het gehele terrein aan. Voor- en naseizoenplaatsen zijn er op Boerderijcamping De Mebel in De Heurne, een boerencamping in de Achterhoek, provincie Gelderland, in overleg beschikbaar.

Boerencamping Mebel de Heurne

Er zijn schone en ruime sanitaire voorzieningen aanwezig. Voor de koude periode in voor- en naseizoen en in de winter is er vloerverwarming. Er is een familiedouche met een ingebouwd babybadje en aankleedtafel aanwezig. Douchen is gratis. Buiten is de afwasplaats met 4 afwasbakken gratis warm water en afdruiprekken erboven. Ook een wasmachine en -droger tot uw beschikking, wel tegen vergoeding. Voor de kinderen is er genoeg te beleven en te verkennen op Boerderijcamping De Mebel in De Heurne. Zo is er lekker in het midden een speeltuintje met zandbak, is er een binnenspeelplek en zijn er skelters, karren en fietsjes . Er worden diverse activiteiten georganiseerd: van gezellig broodjes bakken tot een uitdagende survivalmiddag . Ook mogen kinderen mee met een ritje op de trekker! Bij minder goed weer kan er gespeeld worden in de recreatieruimte. Op de boerderij verkoopt men scharreleieren en melk van eigen vee. Net als smakelijke, zelfgemaakte boerenyoghurt, jam ,stoofpeertjes en appelmoes. Heerlijke honing gemaakt door de buurman. Alles puur natuur! Ook is er (h)eerlijk boerderij-ijs verkrijgbaar. Gemaakt door de lokale ijsboerderij De Olde Pietepol. Lekker makkelijk en heerlijk vers: broodjesservice. Elke dag voor 17.00 uur besteld, de volgende morgen bezorgd door de bakker.

boerencamping de Mebel Gelderland

De familie Koskamp, een gezin met drie kinderen, willen u graag een heerlijke vakantie laten beleven op Boerderijcamping De Mebel in De Heurne in de Achterhoek. Leer de Achterhoek kennen en ervaar de rust en gemoedelijkheid van het platteland. Een zeer afwisselend landschap, hier kunt u volop gebruik maken van de vele wandel- en fietsroutes. Gezelligheid op de camping en er op uit voor leuke activiteiten . De Heurne is een buurtschap bij Dinxperlo (gemeente Aalten) gelegen aan de Duitse grens. In grensdorp Dinxperlo vindt u het kleinste kerkje van Nederland. Er kan volop gewinkeld worden in de omliggende plaatsen, zoals Doetinchem, Winterswijk en Bocholt in Duitsland. En 's avonds kun je genieten van de donkere sterrenhemel en een warm knapperend vuurtje.

Wilt u meer weten over deze boerencamping in de Achterhoek/Gelderland
Bezoek de website van boerencamping de Mebel in De Heurne (Gelderland)

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina