Boerencamping Klaproosje in Aagtekerke -
Minicamping in Zeeland

Familie Jobse heet u van harte welkom op boerencamping Klaproosje in Aagtekerke, een minicamping in Zeeland. Deze familiecamping is op Walcheren te vinden en dit biedt vele mogelijkheden voor de bezoekers van de camping. Een rijke historie en leuke toeristische plaatsen als Middelburg en Veere. Ook als u een echte strandjutter bent kunt u goed terecht op boerencamping Klaptoosje in Aagtekerke.

boerencamping Klaproosje in Aagtekerke - historie rondom

Deze schitterende boerderijcamping biedt u veel faciliteiten aan waaronder:

  • toiletgebouw
  • 4 douches
  • 5 toiletten - waarvan 1 chemisch toilet
  • baby wasruimte
  • wasmachine

Minicamping 'Klaproosje' biedt alle faciliteiten die u als kampeerder nodig heeft. In het nieuwe toiletgebouw vind u 4 douchcabines, 5 toiletten waarvan één chemisch toilet, een baby wasruimte en een wasmachine. Alle kampeerplaatsen zijn voorzien van een 220V aansluiting, stromend water en een rioolaansluiting. Op de ruime parkeerplaats naast de minicamping kunt u gratis parkeren. Alle faciliteiten zijn bij de prijs voor een kampeerplaats inbegrepen.

Recreatieruimte van boerencamping Klaproosje te Aagtekerke

Nieuw dit jaar: een recreatieruimte! Ook met minder mooi weer genoeg gezelligheid en genoeg te doen: tafeltennis, dart, tafelvoetbal, kleurhoek voor de kinderen, sjoelen enzovoorts. Minicamping 'Klaproosje' is een kindvriendelijke camping. Dit betekent dat we activiteiten organiseren voor jong en oud.

Bent u ook zo toe aan ontspanning? om te genieten van de natuur? Heerlijk genieten van het boerenleven? Picknicken op een boerencamping, genieten van fietsroutes terwijl de kinderen zich vermaken in de reacreatieruimte? Dan is boerencamping Klaproos echt een plek die u eens moet bezoeken!

Wilt u nog meer informatie over deze minicamping in Zeeland, zoals tarieven en meer foto's?
Kijkt u dan eens op de site van boerencamping Klaproos waar veel meer informatie te vinden is.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina