Boerencamping 't Looveld in Zweeloo -
Minicamping in Drenthe

De familie kamps heet u van harte welkom op boerencamping 't looveld in Zweeloo een minicamping in Drenthe. Deze camping is gelegen in een rustige omgeving met een ruime en rustige plaatsindeling. U komt ten slotten voor uw rust kamperen niet waar? Door het mooie nabijgelegen dorp kunt u pas echt genieten van het drentse leven en weten wat kamperen bij de boer is. MOcht u niet zo'n zitter zijn dan kunt u ook gerust uitstapjes maken naar diverse culturele bezienswaardigheden. Het noorderdierenpark in Emmen en Groningen en dit alles op minder dan 3/4 uur rijafstand (met de auto). Boerencamping 't Looveld is waar u pas echt kunt genieten van uw rust zoals het een minicamping in Drenthe betaamt.

 

De camping is ruim opgezet en is voorzien van 25 staanplaatsen. De aangrenzende boerderij is nog volop actief en ook hier kunt u gerust het een en ander bezichtigen zonder al te veel problemen. Uw kinderen vinden het vast prachtig om al die koeien te zien. Zo maakt u van het kamperen bij de boer een overgetelijke ervaring. De plaatsen op deze minicamping in Drenthe zijn allen voorzien van electra aansluiting. Daarnaast zijn er uitstekende sanitaire voorzieningen aanwezig. 5 toiletten en douches voor dames en heren, gesloten wascabines en ook voor uw baby is commodatie aanwezig. Er zijn overdekte (af)was plaatsen aanweizg voor zien van warm en koud water met watertappunt voor uw caravan, camper, vouwwagen of tent. Zo kunt u voor alles terecht bij boerencamping 't Looveld in Zweeloo.

Ook zijn er nog extra faciliteiten aanwezig. Wat dacht u van een koelkast, wasmachine, wasdroger en centrifuge. Zo hoeft u zich ook geen zorgen te maken over uw kleding of dat van uw kinderen. Er is een overdekte fietsenstalling aanwezig voor wanneer u de fietsen niet gebruikt om het drentse landschap te bewonderen.

Voor de kinderen (groot en klein) is er ook van alles aanweizg. Er zijn nieuwe gecertificeerde speelattributen en een groot speelveld aanwezig voor het beoefenen van diverse balsporten. De skelters zijn vrij te gebruiken.

 

Er is een stortplaats voor uw chemisch toilet en er is een kampevuurplaats aanwezig bij boerencamping 't Looveld. Deze vekabo camping heeft het allemaal.

Wilt u meer informatie over deze minicamping in Drenthe?
Neemt u dan vlug een kijkje op de website van boerencamping't Looveld in Zweeloo.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina