Boerencamping Hello Hallo Park in Erdõtarcsa
Boerderijcamping in Hongarije

Boerencamping Hello Hallo Park in Erdõtarcsa, een boerderijcamping in Hongarije, laat u een heel ander land ervaren op de manier zoals u dan van een boerencamping gewend bent. Deze camping is lid van de SVR/ASCI en is gelegen in het noorden van Hongarije. Voro wat betreft het klimaat kunt u dit ongeveer vergelijken met Frankrijk. De camping is gelegen 57 km ten noordoosten van het centrum van Boedapest wat u direct een mooie culturele mogelijkheid biedt in de directe omgeving van de camping.

Ons schilderachtige dorpje Erdõtarcsa ligt in een mooie rustige omgeving met veel natuurschoon. Het is bij uitstek geschikt voor kunstschilders, natuur mensen, rustzoekers, en mensen die even de hectiek van alledag kwijt willen. Er zijn in de directe omgeving diverse mogelijkheden voor ontspanning zoals paardrijden, vissen, mountainbiken, fietsen, wandelen, schatzoeken, wellness, genieten van de prachtige sterrenhemel zonder licht ruis, etc. De vele mogelijkheden op en om boerencamping Hello Hallo Park in Erdõtarcsa maakt dit tot de ideale vakantieplek.

Boerencamping Hello Hallo Park in Erdotarcsa

Uitstekende voorzieningen op en om de camping

Ook een dagje Boedapest of een dagje Hollókõ (UNESCO werelderfgoed dorpje) zijn goed te doen. Onze camping heeft een net sanitair huisje met vloerverwarming voor het voor en na seizoen, ons 2e sanitair huisje is tevens voorzien van een mindervalide
ruimte met douche / wc / wastafel.

Wilt u graag op een camping verblijven, maar u heeft geen zin om een caravan mee te nemen, dan hebben wij een oplossing!
U kunt op Helló Halló Park een caravan huren. Deze caravan is geschikt voor 2 - 4 personen, heeft een grote voortent en is voorzien van koelkast, minibar, verwarming, gasstel, keukenspullen, kussens en een tuintafel met stoelen. Deze caravan is te huur voor 3 nachten of meer, met incl. gas, elektra, overnachting, schoonmaken, gebruik van verwarmt sanitairhuis, warm water en excl. slaapzakken en toeristenbelasting.

Ook is het mogelijk om bij Helló Halló Park een 4 persoons slaaptent te huren voor 3 nachten of meer, indien gewenst inclusief slaapzakken.

boerderijcamping Hongarije - boerencamping Hello Hallo Park

Contactinformatie

HellóHallóPark Hongarije
Falujárók útja 8
H-2177 Erdotarcsa
Magyarország (Hungary)

GPS: N 47.75944 / E 19.54583
Mobiles: +36-70-3214038 / +36-70-3214039
NL phone: +31-(0)35-7110437
Skype phone: pvanmelsen
Email: info@hellohallopark.eu
Email2: hellohallopark@gmail.com

Wilt u meer informatie over deze boerderijcamping in Hongarije?
Bezoek dan zeker ook de website van boerencamping Hello Hallo Park in Erdotarcsa

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina