Familiecamping de Gouwe Stek in Bovenkarspel

 

Camping de Gouwe Stek is een gezellige kleine camping in Noord-Holland vlakbij Enkhuizen. In het hoogseizoen komen er veel families kamperen waardoor de camping dan een gezellige familiecamping is. In het voor- en naseizoen is de camping meer een rustige 50+ camping. De camping is zo’n 15 jaar geleden gestart als een kleine boerencamping. De camping heeft 50 campingplekken en 2 toiletgebouwen. Ook zijn er 4 pipowagens en 1 safaritent. Sinds 2017 bevindt zich, op enige afstand van de camping, ook een groepsverblijf (tot 30 personen).


Er is veel speelgelegenheid voor kinderen, trampolines, op elk veld een speeltoestel, skelters, een voet- en volleybalveld, ook zijn er cavia`s, konijnen en kippen. Tevens wordt er in de vakanties en in het hoogseizoen regelmatig wat georganiseerd. (Denk aan varen, pannenkoeken eten, bingo). Er zijn 2 toiletgebouwen. Toiletgebouw Groen beschikt over 3 toiletten, 1 urinoir, 3 douches en 4 wasbakken. Verder is er een familiebadkamer welke beschikt over 2 douches, 1 toilet en een verhoogd babybadje. Aan de voorkant bevinden zich 2 afwasplekken.Toiletgebouw Rood beschikt over 3 toiletten, 1 urinoir, 2 douches en een mindervalide-unit waarin ook een douche, toilet en wastafel zijn. Er is een prive washokje met wastafel. Verder is er een chemische toilet en er zijn wastafels aan de buitenkant van het gebouw. Het toiletgebouw heeft vloerverwarming! Tegen een kleine vergoeding kunt u gebruik maken van de wasmachine

Omgeving van de camping De camping heeft een ideale ligging: tegenover de camping bevindt zich het Streekbos (<500m) waar u kunt zwemmen in een meertje met zandstrand. Tevens kunt u hier heerlijk fietsen en wandelen. Wilt u liever iets anders doen? Ook dat kan in het Streekbos: denk aan klimmen in het klimpark, midgetgolfen, klootschieten, sterrenkijken,  natuureducatie, handboogschieten, vlotten bouwen, kanovaren, voetschilderen, een fiets of step huren, verschillende vaartochten en teambuildingsactiviteiten. Dit alles op nog geen 500 meter vanaf de camping! Hiernaast bevindt de camping zich vlakbij het pittoreske VOC stadje Enkhuizen met interessante geschiedenis (2.5 km tot centrum). Ook kunt u heerlijk fietsen langs het Ijsselmeer. Of natuurlijk lekker zwemmen.

Zoekt u meer informatie van deze camping in Noord Holland?
Bezoek dan de website van familiecamping de Gouwe Stek in Bovenkarspel

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina