Camping Erve Mölman in Weerselo (Twente)
Minicamping in de provincie Overijssel

Welkom bij Camping Erve Mölman in Weerselo

Middenin het Twentse landschap ligt deze prachtige boerderij met de bijbehorende minicamping Erve Mölman. Er zijn vijftien campingplaatsen. Hier vindt u rust, ruimte en vrijheid. De camping ligt direct aan de Twentse wandel-, fiets- en ruiterroutes. En vissen kan direct achter de camping. Twente…. Landgoed van Nederland. Naast de camping is er ook de Hengstenhouderij Stal Borghuis gevestigd op deze mooie locatie. Gaat u Twente te paard verkennen? Dan kunt u bij hier uw paard stallen. Vandaar dat huisdieren niet zijn toegestaan. Er worden zelf geen paarden verhuurd. De ruiterroutes starten vlak achter de camping.

Camping Erve Mölman biedt u zeer goede faciliteiten. Allereerst natuurlijk de Twentse gastvrijheid! Daarnaast de schittende ligging middenin het Twentse coulissen landschap, natuurlijk gelegen. Alle plaatsen op deze minicamping zijn voorzien van een deugelijke elektra aansluiting en het terrein is autovrij. Het sanitair is hier zoals het hoort: erg schoon en fris en er is een mogelijkheid voor het legen van het chemisch toilet. Er is een recreatieruimte beschikbaar én er is gratis Wifi voor de gasten. De camping richt zich op de 50+ kampeerder, dus er zijn speeltoestellen voor kinderen aanwezig. Bezoekers met een camper zijn eveneens van harte welkom.

Camping Erve Mölman in Weerselo ligt direct aan de wandel-, fiets- en ruiterroutes, zelfs ook voor de mountainbiker.Vanuit uw kampeerplaats op deze minicamping kunt u het schitterende Twentse land uitstekend ontdekken. De supermarkt, de slager, de bakker, de fietsenmaker en andere faciliteiten zijn op korte afstand aanwezig in dorp Weerselo.

Wilt u meer weten over deze minicamping in Overijssel / Twente?
Bezoek dan de website van camping Erve Mölman in Weerselo.


Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina