Boerencamping Eefting in Rohel -
Minicamping in Friesland

Eddy en Ineke Eefting heten u van harte welkom op boerencamping Eefting in Rohel, een minicamping in Friesland. Deze camping is gelegen nabij het Tjeukemeer wat het een ideale verblijfmogelijkheid maakt voor water liefhebbers. Naast het Tjeukemeer is op een steen worp afstand het pittoreske dorpje Joure gelegen waar u kunt genieten van de Friesche gastvrijheid. Al met al is boerencamping Eefting in Rohel een minicamping in Friesland waar u van kunt genieten.

De camping is voorzien van ruime staplaatsen allen voorzien van stroom en water. Door de zoom van de bossen rondom de camping kunt u ieder moment van de dag besluiten in de zon of schaduw te willen verblijven. Dit maakt deze camping tot een waar plezier voor elk type kampeerder.

Boerencamping Eefting is ook goed voorzien voor de kinderen. Met ruime speelvelden en in het midden een trampoline en natuurlijk het Tjeukemeer dat praktisch naast de camping ligt. Door de activiteiten met paarden is er een extra bezienswaardigheid bij deze minicamping in Friesland waar jong en oud van kan genieten om te bekijken. Van oudsher worden hier paarden gefokt en zadelmak gemaakt. Er zijn ook stallen aanwezig welke vrij zijn voor iedereen om te bezichtigen.

Voor de cultuur liefhebber heeft boerencamping Eefting ook genoeg te bieden. Door de uitstekende ligging is het nog geen 10 minuten om vanaf de camping in Joure of Heerenveen te komen waar u kunt genieten van het stadse. Uiteraard kunt u ook de hele dag op de camping verblijven mocht u aan het stadse willen ontsnappen.

 

Door de natuur rondom deze minicamping in Friesland heeft u een grote kans om een vos, konijn, haas, of hert te spotten in de directe omgeving. De zwaluwen vliegen langs en daarnaast zijn er nog paarden, schapen en koeien. Volop natuur.

Wilt u meer informatie over deze minicamping in Friesland?
Neemt u dan eens een kijkje op de website van boerencamping Eefting in Rohel.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina