Boerencamping De Duinzoomhoeve in Julianadorp aan Zee
Minicamping in de provincie Noord-Holland

U bent op boerencamping "De Duinzoomhoeve" in Julianadorp aan Zee, een minicamping in de provincie Noord-Holland, te gast bij de familie Romar. De camping ligt tussen Julianadorp en Den Helder, op nog geen 200 meter van het duin. U geniet hier van de zon, wind, regen, strand, zee, rust, bos en het boerenleven. Dit is dus kamperen bij de boer aan de kust! De camping heeft 20 ruime staanplaatsen én 4 hooiberghutten (2 x4 en 2 x5 persoons). Ook is er een Pipowagen voor 2 personen (minimaal te huren voor 2 nachten). Er is een speciale parkeergelegenheid voor auto's.

Op Boerencamping De Duinzoomhoeve in Julianadorp aan Zee, treft u zeer goede sanitaire voorzieningen aan. U waant zich op een 5 sterren camping! Zo zijn er o.a. 3 douches, 3 wasbakken, 3 toiletten, een cChemisch toilet stortplaats, 2 afwasgelegenheden en een wasmachine. Ook is er een huiskamer, de Pinkenstal genaamd. Hier kunt u tot 11 uur verblijven. Hier staat een kast met spelletjes en er liggen tijdschriften voor algemeen gebruik. Bij mooi weer kunt u naar het strand binnen enkele minuten bent u er, maar ook op de camping kunt u zich goed vermaken met bijv. Volleybal, met de speelattributen, de skelters en soms maken we een kampvuur. U kunt dagelijks (behalve zondags) warme broodjes bestellen bij de boerin.

Vanaf Boerencamping "De Duinzoomhoeve" in Julianadorp aan Zee, zijn diversen uitstapjes te maken, de 1 dichtbij, de ander iets verder weg. U vindt hier een kleine opsomming: Den Helder met de Juttersmarkt, Fort Kijkduin en de Vlootdagen, de Kaasmarkt in Alkmaar en een dagje Texel mag natuurlijk ook niet missen. Tevens kunt u geweldige fietstochten maken. Er is tevens een overdekte fietsenstalling mét oplaadpunt voor de electrische fiets. Meer iInformatie is natuurlijk te halen bij de boerin. Maar ook via uw eigen laptop, want hier is gratis WIFI aanwezig. Mocht u het u zelf eens wat gemakkelijker willen maken, dan bestaat de mogelijkheid om een met de boerin te genieten van de heerlijke streekproducten.

 

Wilt u meer informatie over deze minicamping in de provincie Noord-Holland?
Bezoek dan de website van boerencamping "De Duinzoomhoeve"
in Julianadorp aan Zee

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina