Boerencamping de Waal in De Waal
Boerderijcamping op Texel

Familie van der Haas heet u graag van harte welkom op boerencamping de Waal in De Waal, een boerderijcamping op Texel waar u kunt genieten van de natuur, rust, ruimte en zeelucht. Voor een ieder die de drukte van de stad of het dagelijkse leven wil ontvluchten vindt bij deze camping de rust die u zo hard nodig heeft. De camping is centraal gelegen op het eiland Texel en heeft vele mogelijkheden tot het maken van afwisselende fiets, wandel en skeeler tochten in alle windrichtingen.

Een ieder die dus echt wil ontsnappen uit de dagelijkse sleur kan dit doen bij boerencamping de Waal.

boerencamping de Waal in De Waal

De camping is echt ideaal voor iedereen die rust, ruimte en vergezichten van het mooie eiland Texel wil hebben. Het fijne aan de camping is dat alle faciliteiten op een steenworp afstand gelegen zijn zodat u optimaal tot rust kunt komen. De camping beschikt over 10 plaatsen met allen eigen elektra en watertappunt. Er is een volledig nieuw sanitairgebouw met vloerverwarming, 4 douches (geen muntjes), 4 toiletten en wastafels.

Naast de camping is er ook een gemengd agrarisch bedrijf met bloembollen en akkerbouw. Aangezien de camping is gelegen op Texel kunt u hier pas echt genieten van natuur en zeelucht, strand en veel bosrijke gebieden. U kunt dus echt ontsnappen aan de dagelijkse sleur als u dat wilt. Heeft u al zin om te gaan kamperen bij boerencamping de Waal?

Wilt u in het hoogseizoen bij de camping kamperen, dan kunt u het beste even reserveren.

Sanitair boerderijcamping de Waal

Contactgegevens:

Boerencamping de Waal in De Waal
Oosterenderweg 2
1793 EL 
De Waal (Texel)
Tel. 0222-316732
info@jvanderhaas.nl

Wilt u meer informatie over deze boerderijcamping op Texel?
Bezoek dan zeker ook de website van boerencamping de Waal in De Waal

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina