Boerencamping de Roos in Vrouwenparochie -
Minicamping in Friesland

De familie Plantinga heet u van harte welkom op boerencamping de Roos in Vrouwenparochie, een minicamping in Friesland. Deze in de bildt gelegen camping is omgeven door rozen, vandaar ook de naam. Hier kunt u genieten van zon, rust, stilte en natuur in volle teugen. Ontspannen aan de dagelijkse routine, lekker bijtanken voor het werk of gewoon om lekker te ontspannen. deze minicamping in Friesland is net als zo vele campings in de regio zeer geschikt voor visliefhebbers. Of het nu gaat om hobbyvisserie of sportvisserij het kan allemaal uitgeoefend worden op deze aan het water gelegen camping. Ook als u een fietsliefhebber bent kunt u hier goed terecht. Heeft u ooit de Friese elfstedentoch gefiets? Dan kan nu aangezien boerencamping de Roos aan de route van de elfstedentoch ligt.

minicamping Friesland - Vrouwenparochie

alle plaatsen op de camping zijn voorzien van goeie beschutting en electriciteit (6 ampere). Door de omringende bomen kunt u zelf kiezen of u liever in de zoon zit en genieten van het weer of weggedoken in de schaduw. Er zijn ook uitstekende voorzieningen aanwezig op deze minicamping in Vrouwenparochie. Er zijn maar liefst 4 douches die gratis gebruikt kunnen worden en daarbij zijn er ook 4 toiletten en 4 wastafels. U hoeft dus nooit lang te wachten als u al moet wachten om uzelf te kunnen verzorgen.

De geur van bloeiende rozen geeft een ontspannen gevoel. Dit is iets wat men nastreeft op boerencamping de Roos in Vrouwenparochie. Ook komt er 2 keer in de week een SRV wagen bij de camping langs waar u verse broodjes en drinken kunt kopen. U hoeft dus niet alle mee te slepen vanuit huis als u wilt verblijven op deze friesche camping.

boerencamping de roos

Naast de campeermogelijkheden biedt boerencamping de roos ook de mogelijkheid tot het huren van een tipi. Dit is een ervaring an sich. Ook nog heeft u de mogelijkheid tot het huren van kano's om zelf de friesche wateren te ontdekken. Al met al biedt deze minicamping in Friesland genoeg mogelijkheden tot het zoeken van ontspanning, rust en meer.

Wilt u meer informatie over deze minicamping in Friesland?
Neemt u dan eens een kijkje op de website van boerencamping de Roos in Vrouwenparochie.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina