Boerencamping de Presse Finne in Elahuizen -
Boerderijcamping Friesland

De familie Woudstra heet u van harte welkom op boerencamping de Presse Finne in Elahuizen, een boerderijcamping in Friesland. Elahuizen ligt op een steenworp afstand vanaf Sneek strak aan het water van de Fluessen. Tjirpende vogels, kwakende kikkers, het zachte geluid van klotsend water en een briesend paard vormen de natuurklanken van deze camping. Met een eigen aanlegplaats, 15 staanplaatsen op de camping, een eigen paardenwei en meer maakt van boerencamping de Presse Finne een camping bij uitstek. Zo kunt u pas echt genieten van het kamperen bij de boer.

 

De 15 plaatsen op de camping zijn allen voorzien van een 6 ampère stroomaansluiting. Ook zijn er nog een aantal seizoensplaatsen welke slechts zelden nog beschikbaar zijn. Daarnaast is er een afzonderlijk melkhok omgebouwd tot camping sanitair. Boerencamping de Presse Finne is er trots op aparte douche te hebben waar geen muntautomaten aan gekoppeld zijn. Ook is er een wasmachine en een babyruimte. Een vaatwasser ontbreekt helaas nog maar u kunt geheel gratis gebruik maken van de met warm water voorziene wastafels.

Verder staan er over de camping verspreid een aantal waterpunten en electrapunten. Het verzorgen van de drie paarden behoort voor uw kdnieren ook tot een van de mogelijkheden en ze kunnen zelf op een van de paarden een stukje rijden. De camping is geheel kindvriendelijk en het dieren verzorgen doet de familie Woudstra van boerencamping de Presse Finne graag met uw kinderen samen. Elahuizen biedt niets dan ontspanning en rust en wel op zo'n manier dat u optimaal kunt genieten van deze boerderijcamping in Friesland.

Wilt u meer informatie over deze boerderijcamping in Friesland?
Neemt u dan eens een kijkje op de website van boerencamping de Presse Finne in Elahuizen

 

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina