Boerderijcamping De Oosthoek in Aagtekerke
Boerencamping in de provincie Zeeland

U wordt van harte welkom geheten op boerderij-camping De Oosthoek in Aagtekerke, een boerencamping in de provincie Zeeland. Peter en Willemien de Visser willen zich eerst aan u voorstellen. Zij hebben een gemengd landbouwbedrijf d.w.z veehouderij, waaronder vleesvee-koeien, meststieren en jongvee en akkerbouw. Maar een heel belangrijke tak is de minicamping. Hier zijn allemaal ruime plaatsen gerealiseerd. Het is een echte familiecamping. Men hoopt dat u een fijne vakantie zult hebben op Boerderijcamping De Oosthoek in Aagtekerke, een boerencamping in de provincie Zeeland.

 

Boerderijcamping De Oosthoek in Aagtekerke, Zeeland

Uiteraard treft u op boerderijcamping De Oosthoek in Aagtekerke een schoon en ruim toiletgebouw aan. De toiletten zijn voorzien van toiletpapier. Verder vindt u in het toilet gebouw de douches, afsluitbare wascabines, afwasplaats voorzien van gratis warm water. Ook een koelkast, vriezer, wasmachine en droger behoren tot het inventaris. In de schuur hebben wij diverse kinderspelen staan zodat ook bij slecht weer fijn gespeeld kan worden. De kinderen mogen natuurlijk bij de boer hun steentje bijdragen. De boerencamping is zeer geschikt voor gezinnen met jonge kinderen die kennis willen maken met de boerderij. Ook is er een kleine pony voor de kleine campinggasten, waar naar harte lust op gereden kan worden. Maar ook rustzoekers zullen, door de zeer ruime opzet van de camping, hier graag vertoeven.

Boerencamping De Oosthoek in Aagtekerke, Zeeland

 

Voor de wat groter jeugd is er op boerderijcamping De Oosthoek in Aagtekerke een volleybalveld. En wat is er nu leuker dan een stro-hut te bouwen of een kalfje geboren zien worden? Tevens is het mogelijk om gratis draadloos te internetten (Wifi) en krijgt u gratis vlonders voor in de voortent. Alle plaatsen zijn voorzien van water-, riool-, en elektra aansluiting. De afstand van de boerencamping naar Domburg en Oostkapelle is 2 km. De historische plaatsen Middelburg en Veere liggen op een afstand van 10 km. Vlissingen, waar het goed toeven is op de boulevard, is 15 km van onze boerderij. De locatie is uitermate geschikt voor strandmensen, fietsers en rustzoekers. Maar voor wie toch ook graag een avondje wil gaan stappen ligt Domburg op slechts enkele minuten fietsen van onze camping. Hier is het 's avonds goed toeven op één van de vele terrassen.

Wilt u meer weten over deze boerencamping in de provincie Zeeland?
Bezoekt u dan eens de website van Boerderijcamping de Oosthoek in Aagtekerke.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina