Minicamping De Hofwei in Biggekerke
Boerencamping in de provincie Zeeland

Boerencamping De Hofwei in Biggekerke is een christelijke minicamping in Zeeland. Het eiland Walcheren is de thuisbasis van deze boerencamping. De Hofwei ligt op 3 km afstand van Zoutelande en op 6 km afstand van Middelburg en Vlissingen. De boerderijcamping zelf ligt net even buiten Biggekerke. U kunt dus gemakkelijk een dagje ertussenuit naar een van deze mooie plaatsen. Daarnaast is Zeeland omringd door water dus mogelijkheden genoeg voor waterontspanning.

Boerencamping De Hofwei Biggekerke

Op de akkerweide van boerencamping De Hofwei in Biggekerke worden aardappelen, bieten en tarwe verbouwd. Er zijn 4 douches aanwezig en hiervoor zijn geen douchemunten benodigd, 3 toiletten, 2 urinoirs en 6 wastafels met warm en koud water. Verder zijn er bij boerencamping De Hofwei 3 aanrechten aanwezig, buiten onder een afdak. In het toiletgebouw staat een centrifuge en verder is er de mogelijkheid om gebruik te maken van wasmachine en de droger.

Zeeland staan bekend om zijn rustige omgeving en het is perfect voor mensen die graag door rustige omgevingen mogen fietsen, minicamping de Hofwei heeft daarom ook speciaal voor deze mensen een overdekte fietsenstalling. En voor uw auto is een parkeerterrein aanwezig naast de camping.

Minicamping de Hofwei Biggekerke

Voor meer informatie en foto’s van boerencamping De Hofwei kunt u terecht op hun website.
Klik hier om door verwezen te worden naar de website van Minicamping De Hofwei in Zeeland.

 

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina