Boerencamping De Hemmerkooi in Den Hoorn
Minicamping op Texel, Noord-Holland

Boerencamping De Hemmerkooi in Den Hoorn is een mooie zeer ruim opgezette minicamping op het waddeneiland Texel, provincie Noord-Holland. Op slechts 7 kilometer afstand van waar u met de boot het eiland opkomt vindt u de camping bij een schapenfokkerij. De camping is door een houtwal omringd waardoor er goede beschutting tegen de wind is. Iedere van de 15 plaatsen is voorzien van een stroomaansluiting van 6 amp. Gasten kunnen gratis gebruik maken van het draadloos internet (Wifi). Boerencamping De Hemmerkooi in Den Hoorn, een minicamping op Texel, Noord-Holland, is een echte aanraden indien u heel rustig wilt kamperen met voldoende privacy en goede voorzieningen.

boerencamping de hemmerkooi op Texel

Over de voorzieningen gesproken: boerencamping De Hemmerkooi in Den Hoorn beschikt over een zeer nette sanitaire voorzieningen. Er is comfortabele vloerverwarming en er zijn drie ruime toiletten, twee ruime douches en een familiedouche aanwezig. Voor algemeen gebruik staan ook een diepvrieskist, een koelkast, een magnetron en een centrifuge voor de gasten klaar. Voor het gebruik van de wasmachine en droger wordt op deze minicamping een vergoeding gevraagd. De vaatwas of handwas kan ook heerlijk overdekt gedaan worden. Uw fiets kunt u eventueel stallen in de overdekte fietsenstalling. Eventueel kan de accu van de fiets ook opgeladen worden. Voor uw eventuele kinderen zijn er genoeg speeltoestellen aanwezig, waaronder een trampoline, een zandbak, schommels en een speelhuisje.

Texel is een waddeneiland met zeer afwisselende landschappen. Er zijn hele vlakke gedeeltes, delen met verre uitzichten, maar ook bossen en natuurlijk duinen. Er zijn vele mooie wandel en fietstochten uitgezet. Maar geniet ook op het brede Noordzee strand en bezoek ÈÈn van de strandpaviljoens. Maar ook de plaatsen Den Hoorn, Den Burg of de Koog zijn, vooral in het toeristenseizoen, heel gezellig. Leuke winkels, goed en gezellige restaurants met hun terrassen. Wilt u een iets bijzonders meemaken als u toch op Boerencamping De Hemmerkooi in Den Hoorn bent? Maak dan eens een rondvlucht of waag u aan een parachutesprong!

minicamping Texel, kleine camping de Hemmerkooi

Wilt u meer weten over deze minicamping op Texel, Noord-Holland?
Bezoek dan de website van Boerencamping De Hemmerkooi in Den Hoorn.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina