Boerencamping de Frije Fries in Rotstergaast -
Minicamping in Friesland

De familie de Vries heet u van harte welkom op boerencamping de Frije Fries in Rotstergaast, een minincamping in Friesland. Deze landelijk gelegen camping is goed verzien en ligt nabij Heereveen. Hier kunt u optimaal genieten van uw rust. Er zijn diverse velden om op te kamperen allen omringd door bomen en struiken. Ook is er een prachtig open veld aanwezig met een schitterend uitzicht over het natuurgebied 'it Easter Skar'. Hier kunt u heerlijk wandelen en ook kunt u gebruik maken van de wandelroutes die uitgestippeld zijn (zo rond de 10km in lengte). Al met al heeft boerencamping de Frije Fries in Rotstergaast, een minicamping in Friesland aardig wat rust en ontspanning te bieden en hij die dat zoekt.

 

de frije fries

Deze minicamping in Rotstergaast is gelegen aan de cijfer-fiets-route van de ANWB maar u kunt ook gerust deelnemen aan een van de vele fietsroutes in de directe omgeving. Culturele uitstapjes zijn vanaf deze camping ook geen probleem. Door de ligging nabij heereveen kunt u toch nog genieten van het stadse en van nabije luxe mocht u dat zoeken.

Boerencamping de Frije Fries is uitermate geschikt voor sportfanaten. In de directe omgeving liggen verschillende skeeler, fiets, racefiets of hardloop routes en u kunt hier uiteraard gratis gebruik van maken. Dit maakt deze camping ook uitermate geschikt voor een "rustig" trainingscamp.

uitzicht van boerencamping de frije fries

 

Wilt u meer informatie over deze minicamping in Friesland?
Neemt u dan gerust eens een kijkje op de website van boerencamping de Frije Fries in Rotstergaast

 

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina