Boerencamping De Bovenstad in Bergambacht
Minicamping in de provincie Zuid Holland

Boerencamping De Bovenstad in Bergambacht, een minicamping in de provincie Zuid Holland, is gelegen in een schitterende omgeving. Het is gelegen in de mooie polder De Krimpenerwaard , midden in het Groene Hart van Holland. Aan de zuidkant van de polder vindt u de brede en mooie rivier De Lek. De camping vindt u onder aan de rivierdijk, vlak bij Schoonhoven. Het is toch geweldig mooi dat u hier kunt genieten van rust en ruimte. Boerencamping De Bovenstad in Bergambacht, een minicamping in de provincie Zuid-Holland is daarom uniek gelegen in de Randstad.
boerencamping De Bovenstad in Bergambacht

 

Op Boerencamping De Bovenstad in Bergambacht wordt u een gastvrij onthaald in geurende, groene weilanden omzoomd door ruisende wilgen. Er zijn 15 ruime staanplaatsen met uitstekende sanitaire voorzieningen, zoals daar zijn 3 douches, 3 toiletten, 2 aanrechtblokken en een wasmachine. U kunt zich uitstekend vermaken als u hier verblijft. Hier kunt u al fietsend of wandelend genieten van het prachtige polderlandschap dat doorsneden wordt door oude boeren- weggetjes waarlangs eeuwenoude boerderijen staan.

minicamping de bovenstad in bergambacht

 

 

Ook kunt u kanoën op het veenrivierje De Vlist of heerlijk zwemmen vanaf een strandje langs De Lek. Natuurlijk zijn ook de vissers hier op het juiste stekje. In de wijdere omgeving vindt u oude stadjes als Haastrecht, Nieuwpoort, Montfoort, Gouda en Oudewater beroemd om z'n middeleeuwse heksenwaag.Ook de aangrenzende polders de Lopikerwaard en de Alblasserwaard zijn verrukkelijke wandel en fietsgebieden. Op de Boerencamping De Bovenstad in Bergambacht vindt u natuurlijk veel meer informatie over de omgeving.Wilt u meer weten over deze minicamping in de provincie Zuid-Holland?
Bezoek dan eens de website van Boerencamping De Bovenstad in Bergambacht

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina