Boerencamping de Binnentuin in Dedemsvaart
Minicamping Overijssel

Boerencamping “De Binnentuin” in Dedemsvaart, een Minicamping in de provincie Overijssel is een kleinschalige camping aan de achterzijde van de boerderij gelegen. De camping kijkt uit over de akkers. Direct grenzend aan de camping ligt een weiland met daarin IJslandse Paarden, zeldzame Poitou ezels, bijzondere schapenrassen en Alpaca's. De campingplaatsen liggen rondom een grote vijver ( geen zwem/vis-vijver) en is daarom helaas niet geschikt voor (hele) kleine kinderen die geen zwemdiploma hebben. Er zijn ong. 10 staanplaatsen van ruim 100 m² op Boerencamping “De Binnentuin” in Dedemsvaart, een minicamping in de provincie Overijssel.

Boerencamping de Binnentuin in Dedemsvaart

Boerencamping “De Binnentuin” in Dedemsvaart is caravan en camper toegankelijk en er is  stroom en water aanwezig. Het nieuwe en moderne sanitair is gelegen in de zorgboerderij, waar 2 toiletten, een dames en een heren doucheruimte, met daarin aan beide zijden 2 wastafels. Daarnaast is er een mindervalide doucheruimte met toilet aanwezig. Ook is hier evt. een tillift en douchebrancard ter beschikking.Ook beschikken we over een grote veranda, waar het ‘s-avonds ( na 16.00 uur) heerlijk vertoeven is. Onder de veranda kunt U gebruik maken van de WIFI. "De Binnentuin" is tevens een zorgboerderij, het is een gezellige, ontspannen dagopvang ( tot 16.00), waar men cliënten met een (soms ernstige) meervoudige beperking dagbesteding biedt. Ook biedt men dagbesteding aan ouderen. Dit is dus een bijzondere dagopvang voor cliënten met een extra zorgvraag. Het campingterrein echter, ligt achter de zorgboerderij en heeft een aparte ingang. De beide terreinen zijn gescheiden door een toegangshek. De cliënten zijn hoofdzakelijk in en om de zorgruimte ( aan het werk) en komen niet op het campingterrein als er gasten aanwezig zijn. U zult dan ook geen last hebben van "wel erg nieuwsgierige" cliënten. Uniek hier is dat het in overleg mogelijk om tijdens uw vakantie op deze boerencamping uw dochter/zoon/broer of zus met een beperking, overdag op de zorgboerderij te laten, zodat zij/hij van de dagbesteding gebruik kan maken, terwijl u overdag de handen vrij heeft om van uw vakantie te genieten. Uiteraard zijn hier wel kosten aan verbonden.

Boerencamping "De Binnentuin" in Dedemsvaart is gelegen nabij een grote zwemplas "de Kotermeerstal" ( 10 min. lopen), waar het heerlijk vertoeven is voor zowel jong als oud. Ook ligt tegenover de camping een groot park met visvijver, waar men heerlijk kan wandelen en evt. door kunt lopen naar de zwemplas toe. (neem uw vispas dus mee!) Voor de nodige boodschappen kunt U terecht in Dedemsvaart, het is een gezellig dorp met alle gangbare winkels. Aan de achterzijde van de boerencamping ligt het bosrijke Ommen en omgeving, dus uitstekend geschikt voor een fietsvakantie. Voor gezinnen met kinderen ligt Pretpark Slagharen op een kwartiertje rijden. Attractiepark Hellendoorn ligt op 30 minuten rijden van De Binnentuin.

De Binnentuin in Dedemsvaart, minicamping Overijssel

Wilt u meer weten over deze minicamping in de provincie Overijssel?
Bezoek dan de website van Boerencamping De Binnentuin in Dedemsvaart.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina