Boerderijcamping De Adelaar in Voorst
Boerencamping in Gelderland

De boerderij is in 2003 uitgeroepen tot mooiste boerderij van Gelderland. Een historische locatie van rond 1600 behorende bij landgoed Beekzicht. Liggend tegen de bosrand van het landgoed in de IJsselvallei tussen de hanzesteden Deventer en Zutphen. Een zeer gevarieerd landschap op wandelafstand van rivier de IJssel. Ook op loopafstand van de dorpskern voor al uw dagelijkse boodschappen, pannenkoekhuis, steakhouse, snackbar en het treinstation. U vindt op boerderijcamping De Adelaar een leuke combinatie van zoogkoeien en camping gasten, die zomers de gezellige en gemoedelijke sfeer bepalen. Een camping met 50 zon- en schaduw plekken. Alle plaatsen zijn voorzien van elektra (10 ampère). De zeer ruime comfort plekken hebben daarbij ook een eigen water en riolering aansluiting. Vanaf 2013 is er een apart camperveld met 12 grote verharde plekken en gras, dus echt ruime eigen plek. Alle faciliteiten van de camping mogen gebruikt worden. Veel plaatsen op Boerderijcamping De Adelaar in Voorst, een boerenvcamping in de provincie Gelderland, hebben een tegelplateau..


In het hoogseizoen is er een mooie mix van ouderen en gezinnen met jonge kinderen. De mensen hebben de camping in 2016 op Zoover gewaardeerd met een 9,1. De gezinnen maken uitjes in de buurt, maar vermaken zich ook in de grote overdekte speelstal, met trampoline`s de skelters en de dieren. Dus ook met regenachtig weer altijd wat te doen. Voor de iets oudere gast zijn er mooie rustige comfort plaatsen erg veel wandel/fiets route`s zo vanaf de camping.Bijvoorbeeld naar Thermen Bussloo, de diverse musea,. paleis Het Loo, Piet Zoomers, allemaal op fietsafstand. Het verwarmde zeer ruime sanitair is altijd netjes en schoon. In het keukentje waar u kunt afwassen, staan ook een koelkast, magnetron, wasmachine en D.E. koffie automaat. In onze informatieruimte treft u diverse wandel/fiets route`s, dagtips, streekbladen, folders, spelletjes en een grote boekenkast.

Een wisselend landschap met mooie bossen, kolken, boerenland en natuurlijk de IJssel met uiterwaarden op 2 km afstand. En daarbij de steden Apeldoorn, Deventer, en Zutphen op fietsafstand. De dorpskern met alle benodigde winkels ligt op loopafstand. Kortom genoeg redenen om eens gezellig langs te komen en uw tent of caravan hier neer te zetten.

Zoekt u meer informatie over deze boerencamping in Gelderland?
Bezoek dan de website van boerderijcamping De Adelaar in Voorst

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina