Boerencamping De Bunders in Vierhouten

U bent op boerencamping De Bunders te gast bij de familie Heijneman.
De camping ligt direct aan bos en hei, midden in de natuur van de Veluwe en toch maar 1 km uit de kom van Vierhouten. Het dorpje Vierhouten is een vakantieplaatsje met ca. 850 inwoners midden in een rijke bosomgeving namelijk het Vierhouterbos, het Gortelsebos, het Elspeterbos en het Vreebos. U kunt er heerlijk wandelen,fietsen en paardrijden. De camping is geschikt voor diegene die van rust, ruimte en gemoedelijkheid houdt.

Boerencamping De Bunders

Boerencamping De Bunders is autovrij en heeft 25 plaatsen van 85m²/120m² met water-afvoer-aansluiting, Ktv, internet en 10.Amp stroom aansluiting (hiervoor gelden andere tarieven). De Bunders staat garant voor gezelligheid, een goed onderhouden kampeerterrein en schoon sanitair. En uw hond? Die neemt u gewoon mee (bezoek mag geen huisdieren meenemen).

Boerencamping De Bunders

In de nabije omgeving van boerencamping de Bunders zijn er diverse mogelijkheden voor activiteiten en andere leuke uitstapjes.

  • Verscholen dorp - In de Soerelse bossen bij Vierhouten was in de oorlog een groot kamp ontstaan om onderduikers te verstoppen. Vanaf april 1943 werden er hutten gebouwd in de dichte bossen. Op het laatst waren er 9 hutten, daarin woonden ongeveer 80 onderduikers
  • Veluwsche Stoomtrein Maatschappij VSM in Beekbergen
  • Veluws Diorama in Nunspeet
  • Het dolfinarium in Harderwijk
  • Het gezellige Elburg, een oud vissersplaatsje


Zoekt u meer informatie van deze camping in Vierhouten?
Bezoek dan de website van boerencamping De Bunders.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina