Boerencamping Brammershoop in Eeserveen -
Minicamping Drenthe

De familie brouwer heet u van harte welkom op boerencamping Brammershoop in Eeserveen een minicamping in Drenthe. Deze nabij Schoonoord en Grolloo gelegen camping biedt uitstekende mogelijkheden voor natuurliefhebbers. Dagtripjes zijn ook zeker goed mogelijk. bijvroobeeld naar Ellert en Brammert. En wat dacht u van het schitterende hof van Saksen? Daar kunt u natuurlijk ook altijd een bezoekje aan brengen om er eens te kijken en misschien wel samen met uw kinderen een dagje te zwemmen.al met al zult u zich niet snel vervelen als u verblijft op boerencamping Brammershoop in Eeserveen.

 

Deze minicamping in Drenthe heeft ruime opgezeten plaatsen alle voorzien van electra. Er zijn goede sanitaire voorzieningen aanwezig. voor de kinderen is er volop plezier. Niet alleen op de camping zelf maar ook daarbuiten. Door de dagtripjes te maken naar de diverse culturele zaken zullen uw kinderen zelfs in hun vakantie nog bijleren.

De omgeving van de camping leent zich uitstekend voor het maken van fietstochten, wandeltochten of om lekker een hengeltje uit te gooien. Het kan allemaal bij de schitterende minicamping in Drenthe.

 

wilt u meer informatie over deze minicamping in Drenthe?
Neemt u dan eens een kijkje op de website van boerencamping Brammershoop in Eeserveen

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina