Boerencamping Bij de 3 Linden Alverna
Minicamping in Gelderland .

U bent op boerencamping ‘Bij de 3 Linden' , een minicamping in de provincie Gelderland, te gast bij de familie Huub en Riny Arts.
De camping heeft 25 ruime staanplaatsen en is voorzien van nette sanitaire voorzieningen. De 3 Linden ligt in een bosrijke omgeving aan de rand van het dorpje Alverna, dat gelegen is tussen de gemeentes Wijchen, Nijmegen en Heumen.
De mini camping ligt bijvoorbeeld aan de fietsroute ‘plattelandsroute van Wijchen’. Het wandelgebied ‘De Haterse Vennen’ is op loopafstand bereikbaar. Op twee km ligt recreatieplas ‘De Berendonck’, waar volop zwemmogelijkheden zijn. Elders in de buurt kunt U vissen, paardrijden of golfen. Daarnaast zijn er verschillende restaurants en cafe’s, een snackbar en een bowlingbaan te vinden. Boerencamping Bij de 3 Linden in Alverna, een mini camping in de provincie Gelderland is een bezoekje waard.

boerencamping bij de 3 linden in alverna, gelderland


Voor mensen die graag kennis willen maken met de oudste stad van Nederland: hartje Nijmegen, eens per jaar het startpunt van de internationale Wandelvierdaagse, ligt op tien km. afstand van Boerencamping Bij de 3 Linden in Alverna. Ook in de nabije omgeving zijn diverse kuur- en saunacomplexen waar U heerlijk kunt ontspannen. Kortom: volop mogelijkheden tot vermaak voor jong en oud. Alles ligt vlakbij en is goed bereikbaar. Tevens heeft de boerderij heeft een eigen winkel waar diverse agrarische producten worden verkocht. In Alverna is een supermarkt voor de dagelijkse boodschappen.

mini caming bij de 3 linden in Gelderland, boerencamping in Alverna

De faciliteiten op Boerencamping Bij de 3 Linden in Alverna zijn: Een nieuw gebouw voorzien van een ruime recreatie ruimte met keuken, een afwas hoek en 2 santitaire ruimtes elk voorzien van 2 douches (vrij gebruik) 2 WC's. Gasten hebben vrije toegang tot de recreatie ruimte. Verder is er een aparte afstortplaats voor chemisch toilet.

Voor meer informatie over deze mini camping in Gelderland?
Bezoek de website van Boerencamping Bij de 3 Linden in Alverda (Gelderland)

 

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina