Boerencamping Amalia in Den Hoorn
Kleine camping op Texel

Familie de Graaf heet u van harte welkom op Boerencamping Amalia in Den Hoorn op Texel. De Camping is gelegen op het zuidelijke deel van het waddeneiland. Vanaf de boot van Den Helder naar Texel is het nog ongeveer 2,5 km rijden voordat u er bent. Op de boerderij hebben we ongeveer 60 koeien en een aantal stuks jongvee. Naast de koeien zijn er ook nog kippen, konijnen, geiten, schapen en lammetjes die met de fles worden groot gebracht te vinden.

Als u op zoek bent naar een camping met Vee en waar u tevens kunt genieten van rust, ruimte, natuur, zeelucht en toch ook cultuur dan bent u bij boerencamping Amalia zeker op het juiste adres.

Boerencamping Amalisa in Den Hoorn op het prachtige Texel

Ruime camping van 15 plaatsen

De camping bestaat uit vijftien ruime kampeerplaatsen, welke voorzien zijn van water- en stroomaansluiting. Bij uw aankomst is er een plek voor uw auto en kunt u meteen gebruik maken van al onze faciliteiten. De camping is voorzien van een modern toilet- gebouw. De sanitaire ruimte beschikt over vloerverwarming en een automatische legionelladoorspoeling. In de sanitaire ruimte zijn 4 douches, 3 toiletten, 1 urinoir, 3 afwastafels met droogrekken, koel-diepvriescombinatie, een wasmachine, een wasdroger en een centrifuge.Op ons terrein is een plek aanwezig waar u uw chemisch toilet kunt legen.

Genoeg vertier voor kinderen en educatie

Voor de kinderen is er van alles te doen op onze camping. Zo hebben wij een skelter, een trampoline en een zandbak. In de loods staat een sjoelbak, tafelvoetbalspel, tafeltennistafel en een aantal bordspellen waar jong en oud zich mee kan vermaken. Daarnaast mogen de kinderen de boerin helpen met het voeren van de geiten en schapen. Texel is een mooi natuurgebied om te fietsen of te wandelen in de duinen in het bos of op de stranden. Vlakbij de boot is een fietsenverhuur waardoor u gemakkelijk vanaf Camping Amalia op de fiets het eiland kunt verkennen. Daarnaast heeft Texel nog veel meer te bieden.

Sanitaire voorzieningen boerencamping Amalia

Contactgegevens

Wilt u direct contact opnemen met deze camping? Bekijk dan onderstaande gegevens.

Boerencamping Amalia
Amaliaweg 4
1797 SW Den Hoorn, Texel
0222-319768
info@camping-amaliatexel.nl

Wilt u nog meer informatie over deze kleine camping op Texel?
Bezoek dan zeker ook de website van Boerencamping Amalia in Den Hoorn

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina