Boerencamping Remmelink in Drempt
Minicamping in de provincie Gelderland (Achterhoek)

Boerencamping Remmelink in Drempt, een minicamping in de provincie Gelderland, bestaat uit 4 velden. Eén groot veld en drie kleine veldjes. In totaal zijn er 20 plaatsen beschikbaar. Hieruit kunt u al concluderen dat u kunt beschikken over ruime standplaatsen. De velden zijn omheind met een singel met mooie struiken. Tevens bieden de bomen ook schaduw op enkele plaatsen. De mini camping is gelegen in het buurtschap Achter-Drempt in de mooie Achterhoek. U verblijft in een landelijke streek met diverse dieren vlakbij de camping. De familie Remmelink, de eigenaren van Boerencamping Remmelink in Drempt, een minicamping in de provincie Gelderland, nodigt u van harte uit voor een verblijf op de boerencamping.


 

boerencamping Remmelink in Drempt, mini camping in de Achterhoek

 

Er is een geheel nieuw sanitairgebouw op Boerencamping Remmelink in Drempt. Er zijn drie toiletten, drie douches, een wascabine, tevens babyruimte, en 5 wastafels. Het geheel straalt een nette en vrolijke sfeer uit. Ook is er een recreatieruimte en een mooi terras aanwezig. Voor de rust en de veiligheid worden de auto's op het parkeerterrein bij de ingang van de mini camping geparkeerd. Natuurlijk heeft de familie Remmelink ook aan het vertier voor de kinderen gedacht. Er is een zandbak, een speelhuis, er zijn skelters en in de geitenwei kan ook leuk gespeeld worden. In de recreatieruimte kunen ook spelletjes gespreeld worden. Ook is er een Jeu de Boulesbaan. Ook kunt u op deze minicamping dagelijks verse broodjes bestellen en ambachtelijk boerenijs kopen.

 

Minicamping Remmeli9nk in Drempt, boerderijcamping in gelderland

 

 

De omgeving van Boerencamping Remmelink in Drempt is schitterend! De open vlaktes, de mooie bossen, lange fietspaden (voorzien van de knooppunten) en niet te vergeten mooie wandelroutes. Kaarten voor de fiets- en de wandelroutes zijn op de camping verkrijgbaar. Maar de Achterhoek heeft u nog veel meer te bieden. Bezoek eens het kleinste stadje van Nederland: Bronkhorst. Ook de Hanzesteden Doesburg en Zutphen zijn leuke plaatsen om te bezoeken. Tevens zijn er diverse zwemgelegenheden in de buurt van deze mini camping.

 

Wilt u meer weten over deze minicamping in de provincie Gelderland?
Bezoek dan eens de website van Boerencamping Remmelink in Drempt.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina