Boerencamping ManuelHoeve in Aartswoud
Boederijcamping in de provincie Noord Holland

Even voorstellen. Karin, Arjan, Ilse, Onno en Sanne Bossen wonen op de boerencamping “Manuelhoeve” in Aartswoud, een boerderijcamping in de provincie Noord Holland. Vanaf juni 2008 is het mogelijk om te kamperen op de Minicamping Manuelhoeve in Aartswoude, vooral geschikt voor de 50+ kampeerliefhebber. Het gezellige, kleinschalige kampeerterrein met uitstekende faciliteiten zullen u een heerlijk vakantiegevoel geven. Graag willen men u welkom heten op de boerencamping met 13 ruime plaatsen. De boerderij behorende bij de mini camping is gelegen achter de prachtige authentieke stolpboerderij op deze “boogerd”. Een rustig, maar gezellig veld met ruime plaatsen voorzien van 6 ampère stroom en een goed wifi bereik en auto vrij, geven u het heerlijke vakantiegevoel. De uitstekende, volledig betegelde sanitaire voorzieningen (dames en heren gescheiden) zijn voorzien van vloerverwarming zodat het ook in het voor- en naseizoen prettig vertoeven is op de boerderijcamping Manuelhoeve in Aartswoud, een boerencamping in de provincie Noord Holland.

minicamping Manuelhoeve in Aartswoud, Noord Holland

 

Op de boerderij behorende bij boerencamping Manuelhoeve in Aartswoud heeft men een schapenfokkerij en in het voorjaar brengen ongeveer 100 schapen hun lammetjes ter wereld. Ook lopen er vele andere dieren op de boerderij. In het jaar 2005 is men gestart met de (recreatie)sport “Boerengolf” op het bedrijf. De combinatie van landelijke knusheid, natuur, gezelligheid, dieren en bezig zijn met uw vrienden, familie en /of collega’s maakt een bezoek aan onze Boerengolfbaan tot een bijzonder leuk uitje. U wordt in een gezellige landelijke entourage ontvangen met koffie of thee met een ambachtelijke lekkernij. Daarna doorloopt u het parcours. Keer op keer blijkt dat de mensen er ontzettend veel plezier aan beleven. En….. de schapen met lammetjes vinden het gezellig! Voor een echt "boerencamping gevoel". De natuur staat hier natuurlijk hoog aangeschreven, vandaar dat het douche- en cv water verwarmd wordt door een zonneboiler in combinatie met een warmtepomp. Dus ook de energie voorziening is groen, net als het mooie kampeerveld.

Minicamping Manuelhoeve in Aartswoud

Als u dat wenst kan men in de kantine van boerencamping Manuelhoeve in Aartswoud na afloop een heerlijke lunch, pastamaaltijd of barbecue verzorgen. De barbecue kan binnen plaatsvinden. De gezellige ontvangstruimte biedt plaats aan maximaal ca. 75 personen. Deze ruimte is ook ideaal geschikt als vergaderruimte voor uw bedrijf. Ook is het mogelijk een volledig ingerichte 2 persoons keurige Fendt caravan te huren. De caravan is alleen te huur voor volwassenen. Een huisdier is niet toegestaan. Indien u het wenst kan men iedere morgen warme broodjes voor de gasten verzorgen.


Wilt u meer informatie over deze boerderijcamping in de provincie Noord Holland?
Kijk dan eens op de website van boerencamping Manuelhoeve in Aartswoud.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina