Boerencamping Houtenburg in Zoutelande
Minicamping in de provincie Zeeland

Boerencamping Houtenburg in Zoutelande, een minicamping in de provincie Zeeland is een camping met 25 kampeerplaatsen. Ter bescherming van de grasmat mag hier geen plastic op de grond gelegd worden, maar kunt u wel flonders te leen krijgen, zodat het gras hier altijd goener is dan bij de buren. Zoutelande is gelegen aan de westkust van het eiland Walcheren op loopafstand van het strand. Wilt u kamperen bij een echte boerderij (akkerbouwbedrijf) kom dan naar boerencamping Houtenburg in Zoutelande, een minicamping in de provincie Zeeland.
boerencamping Houtenburg in Zoutelande, minicamping in Zeeland

Op boerencamping Houtenburg in Zoutelande treft u goede voorzieningen aan. Er is een ruim sanitairgebouw aanwezig waar onder andere 5 douches en ook nog 3 familiedouches (met kinderdouche en toilet) zijn. In dit gebouw is ook ruimte om de fietsen te stallen. Ook om uw was te kunnen doen is de juiste apparatuur aanwezig. Ook is er een recreatieruimte met o.a. tafeltennis, dartbord en een poolbiljart. Voor de kinderen zijn er natuurlijk ook diverse vermaakmogelijkheden, zoals een zandbak en skelters aanwezig, zodat u uw kind niet altijd zelf hoeft te vermaken.

boerderijcamping Houtenburg in Zoutelande, zeeland

 

U kunt boerencamping Houtenburg in Zoutelande natuurlijk ook gebruiken als prima uitvalsbasis voor het ontdekken van deze schitterende provincie. Er zijn schitterende fietsroutes , maar ook een mooie wandeling is natuurlijk mogelijk. Zoutelande zelf is een mooi dorp om te bezoeken, er zijn diverse eetgelegenheden en natuurlijk ook leuke en gezellige terrasjes. Maar ook Vlissingen, Middelburg, Veere en de dorpen op Walcheren zijn allemaal de moeite waard om te bezoeken.

Wilt u meer weten over deze minicamping in de provincie Zeeland?
Bezoek dan eens de website van boerencamping Houtenburg in Zoutelande

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina