Boerderijcamping Het Buitenverblijf Erve Punte in Losser
Minicamping in de provincie Overijssel

Tussen Oldenzaal en Losser ligt Boerderijcamping Het Buitenverblijf, Erve Punte in Losser een minicamping in de provincie Overijssel. De camping ligt verscholen temidden van het natuurgebied ’t Snippert en ’t Haagsche Bos. De erve is een echte Twentse boerderij uit het begin van de vorige eeuw die veel van haar karakteristiek heeft weten te behouden. Het kampeerterrein is direct gelegen aan het bos waardoor u niet alleen veel beschutting heeft tegen de zon maar ook direct het bos in kunt voor mooie wandel- of fietstochten. De eigenaren willen u graag uitnodigen voor een bezoek aan boerderijcamping Het Buitenverblijf Erve Punte in Losser, een minicamping in de provincie Overijssel.

Boerencamping Erve Punt in Twente


In de omgeving van boerderijcamping Het Buitenverblijf Erve Punte in Losser is veel te beleven en te zien. De gemeente Losser is als de Schatkamer van Twente zeker het ontdekken waard. U bent heel dicht bij de Lutte met haar mooie natuurgebieden en de rivier de Dinkel en er zijn honderden kilometers fiets- en wandelroutes. Duitsland, wat nog geen 5 km. verderop ligt, biedt eveneens een keur aan mogelijkheden en is zeker de moeite waard om ontdekt te worden. En wilt u lekker winkelen, cultuur snuiven of uit eten gaan dan zijn de omliggende steden zoals Enschede, Oldenzaal en Gronau een echte aanrader.

minicamping Erve Punte in Overijssel


De hierboven genoemde steden zijn uitemate geschikt om een aantal dagen in door te brengen. Het zijn steden die volop in ontwikeling zijn, hier treft u oude en nieuw dus bijelkaar. In de omgeving van de camping is het natuurlijk ook goed vertoeven. Informatie omtrent de mogelijkheden kunt u vinden bij de VVV kantoren in de plaatsen in de omgeving van boerderijcamping Het Buitenverblijf Erve Punte in Losser.

Wilt u meer weten over deze boerencamping in de provincie Overijssel (Twente)?
Bezoek dan eens de website van boerderijcaming Het Buitenverblijf Erve Punte in Losser

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina